Cele mai bune aplicații autoclicker pentru Android pe care să le descarci

Dacă ai de jucat un joc pe Android care îți cere să dai foarte multe click-uri, o aplicație autoclicker este răspunsul pentru tine. Aceasta automatizează tap-urile sau click-urile pe ecran fără a fi nevoie să îți obosești degetele. În continuare îți prezentăm cele mai bune aplicații autoclicker pentru Android. Nu necesită root și unele au funcții multiple.

  1. Automatic Clicker

    Automatic Clicker

    Automatic Clicker este un instrument pentru Android cu care dai tap-uri automate. Setează locul de pe ecran care trebuie atins și viteza click-ului și apoi lasă aplicația să lucreze singură. În acest fel jocul va acumula puncte automat fără ca tu să depui eforturi.

  2. Auto Clicker - Automatic tap

    Auto Clicker – Automatic tap

    Auto Clicker – Automatic Tap este o aplicație cu care să automatizezi jocurile clicker pentru Android. Suportă automatizarea în fullscreen și te ajută să dai click-uri multiple. Dacă ai de dat swipe-uri, poți crea o macrocomandă pentru acest lucru.

  3. Automate — automatic tasks

    Automate — automatic tasks

    Automate — automatic tasks este un temporizator pentru Android.  Automatizează-ți acțiunile pentru sarcinile repetitive sau care nu necesită foarte mult efort. Formează scheme logice pe care apoi telefonul cu Android le va realiza automat.

  4. Click Assistant - Auto Clicker

    Click Assistant – Auto Clicker

    Click Assistant – Auto Clicker te ajută atunci în cazul jocurilor point and click pentru Android. Automatizează gesturile care îți aduc puncte, fie că e vorba de click-uri, swipe-uri normale sau curbate, pinch sau zoom out.  Poți seta numărul de repetări, durata click-ului sau intervalul la care acestea sunt executate.

  5. Auto clicker : Gesture recording & click assistant

    Auto clicker : Gesture recording & click assistant

    Auto clicker : Gesture recording & click assistant te ajută să îți programezi click-urile automate pe ecranul telefonului cu Android. Creează scripturi cu serii de comenzi care se repetă pe orice punct de pe suprafața ecranului, la viteza, durata și intervalele alese de tine.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…