Cele mai bune aplicații autoclicker pentru Android pe care să le descarci

Dacă ai de jucat un joc pe Android care îți cere să dai foarte multe click-uri, o aplicație autoclicker este răspunsul pentru tine. Aceasta automatizează tap-urile sau click-urile pe ecran fără a fi nevoie să îți obosești degetele. În continuare îți prezentăm cele mai bune aplicații autoclicker pentru Android. Nu necesită root și unele au funcții multiple.

 1. Automatic Clicker

  Automatic Clicker

  Automatic Clicker este un instrument pentru Android cu care dai tap-uri automate. Setează locul de pe ecran care trebuie atins și viteza click-ului și apoi lasă aplicația să lucreze singură. În acest fel jocul va acumula puncte automat fără ca tu să depui eforturi.

 2. Auto Clicker - Automatic tap

  Auto Clicker – Automatic tap

  Auto Clicker – Automatic Tap este o aplicație cu care să automatizezi jocurile clicker pentru Android. Suportă automatizarea în fullscreen și te ajută să dai click-uri multiple. Dacă ai de dat swipe-uri, poți crea o macrocomandă pentru acest lucru.

 3. Automate — automatic tasks

  Automate — automatic tasks

  Automate — automatic tasks este un temporizator pentru Android.  Automatizează-ți acțiunile pentru sarcinile repetitive sau care nu necesită foarte mult efort. Formează scheme logice pe care apoi telefonul cu Android le va realiza automat.

 4. Click Assistant - Auto Clicker

  Click Assistant – Auto Clicker

  Click Assistant – Auto Clicker te ajută atunci în cazul jocurilor point and click pentru Android. Automatizează gesturile care îți aduc puncte, fie că e vorba de click-uri, swipe-uri normale sau curbate, pinch sau zoom out.  Poți seta numărul de repetări, durata click-ului sau intervalul la care acestea sunt executate.

 5. Auto clicker : Gesture recording & click assistant

  Auto clicker : Gesture recording & click assistant

  Auto clicker : Gesture recording & click assistant te ajută să îți programezi click-urile automate pe ecranul telefonului cu Android. Creează scripturi cu serii de comenzi care se repetă pe orice punct de pe suprafața ecranului, la viteza, durata și intervalele alese de tine.

Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp
Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție. În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notific…

Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android
Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi. Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe An…

Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android
Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android

În general, WhatsApp nu se poate folosi fără o cartelă SIM. Aceasta reprezintă o metodă de securitate care previne crearea de conturi false, legând contul de un număr de telefon. Există, însă, câteva metode prin care poți evita necesitatea folosirii unui telefon conectat la r…