Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție.

În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notificările pentru reacțiile pe WhatsApp, fără a dezactiva notificările de la contacte sau de la grupuri.

Dezactivează notificările atunci când primești reacții pe WhatsApp

Atunci când reacționezi la mesajele WhatsApp printr-un emoji, partenerul de conversație primește o notificare, precum în cazul unui mesaj obișnuit. Pentru a reduce numărul de notificări, și așa enervante, va trebui să parcurgi următorii pași:

  • Intră în WhatsApp pe telefonul cu Android.
  • Mergi la MenuSettings.
  • Mergi la Notifications.
  • Debifează Reaction Notifications.

În acest fel, vei face telefonul mai puțin enervant. Nu este necesar să oprești sau să schimbi sunetul notificărilor pe Android. Reacția va apărea în continuare în zona de notificări, însă sunetul nu va mai fi redat.

De asemenea, este recomandat ca nici tu să nu abuzezi de această funcție. Vei fi considerat o sursă de stres iar unii prieteni vor fi tentați să îți pună conversațiile din WhatsApp pe mute.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de instant messenger pentru Android. Ține legătura cu prietenii, colegii sau familia prin conversații unu la unu sau prin grupuri de comunicare. Trimite poze, clipuri sau fișiere, efectuează conversații audio sau video, totul gratuit.

Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp
Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție. În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notific…

Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android
Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi. Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe An…

Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android
Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android

În general, WhatsApp nu se poate folosi fără o cartelă SIM. Aceasta reprezintă o metodă de securitate care previne crearea de conturi false, legând contul de un număr de telefon. Există, însă, câteva metode prin care poți evita necesitatea folosirii unui telefon conectat la r…