Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri.

Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la TikTok. În cele ce urmează, îți vom arăta două metode pentru a scoate watermarkurile din clipurile TikTok.

Editează clipul direct în telefon

Pentru a șterge un watermark dintr-un clip, trebuie să descarci videoclipul de pe TikTok pe telefonul cu Android. Apoi, deschide-l în galerie sau cu o aplicație de editare video.

Va trebui să faci zoom out pe ecran pentru a reîncadra imaginea, în așa fel încât watermarkul să rămână în afara marginilor clipului. Apoi îl poți salva. Metoda este una rudimentară, însă poate da rezultate destul de bune.

Descarcă clipul cu o aplicație dedicată

Pentru a descărca un clip fără watermark, ai nevoie de o aplicație pentru editarea videoclipurilor TikTok. Noi am ales Video Downloader for TikTok No Watermark – Tmate. Interfața sa este foarte intuitivă și simplu de folosit, iar rezultatele sunt excelente. Nu ai pierderi de calitate iar clipul va fi salvat la rezoluție maximă.

Pentru a descărca, pur și simplu copiază link-ul clipului din TikTok, apoi mergi în aplicația Tmate și dă paste în caseta de căutare. Apoi apasă No Watermark pentru a vedea clipul sau Download pentru a-l descărca. Atât de simplu!

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Video Downloader for TikTok No Watermark - Tmate

    Video Downloader for TikTok No Watermark – Tmate

    Video Downloader for TikTok No Watermark – Tmate este o aplicație video downloader pentru Android cu ajutorul căreia descarci clipurile de pe TikTok fără watermark. Păstrează calitatea descărcării intactă, clipurile fiind în continuare la rezoluție maximă.

  2. TikTok

    TikTok

    TikTok este o aplicație social media pentru Android destinată distribuirii de clipuri video. Abonează-te la creatorii preferați sau devino chiar tu creator de conținut. Încarcă clipuri scurte și originale pentru a avea succes.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …