Cele mai bune aplicaţii pedometru pentru Android cu care să-ţi numeri paşii efectuaţi zilnic

Dacă eşti o fire sportivă sau dacă eşti abia la începutul căii spre o viaţă sănătoasă, ştii că ai nevoie de mişcare în fiecare zi. Tehnologia te va ajuta să ţii o evidenţă a eforturilor și a rezultatelor obținute.

De aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta cinci aplicații pedometru pentru Android. Acestea colectează datele senzorilor și îți arată reușitele sau lipsurile pe care le ai în sport și în alimentație.

  1. Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților

    Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților

    Google Fit: urmărirea sănătății și a activităților este o aplicație de sănătate și fitness pentru Android. Urmărește activitățile făcute citind atât senzorii din telefon cât și pe cei din smartwatch sau smartband. Te ajută să stabilești obiective zilnice în funcție de pași și de caloriile consumate și îți oferă instrucțiuni personalizate.

  2. Fitbit

    Fitbit

    Fitbit este o aplicație de fitness pentru Android cu care îți monitorizezi progresul zilnic și în perioade mai lungi de timp. Îți oferă antrenamente personalizate, programe de nutriție, monitorizează somnul și te pune în legătură cu prietenii prin provocări.

  3. Zombies, Run! (Free)

    Zombies, Run! (Free)

    Zombies, Run! (Free) este o aplicație de alergare pentru Android foarte interesantă! A fost concepută ca un joc cu zombies de care trebuie să scapi fugind. Însă fuga trebuie să se întâmple în viața reală. În timp ce alergi vei auzi în căști zgomotele specifice făcute de zombies precum și o muzică antrenantă.

  4. Calorie Counter - MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal

    Calorie Counter – MyFitnessPal este asistentul tău de nutriție pentru Android. Înregistrează toate mesele și exercițiile și, în funcție de acestea, oferă sfaturi personalizate pentru o dietă adecvată. Citește etichetele de pe majoritatea produselor din supermarketuri și, de asemenea, este compatibilă cu aproape toate aplicațiile de fitness.

  5. Runtastic Running & Fitness

    Runtastic Running & Fitness

    Runtastic Running & Fitness este o aplicație de sport pentru Android cu care îți poți înregistra exercițiile sportive. Excelentă pentru alergat, mers, ciclism sau activități indoor, aplicația îți permite să setezi task-uri personale sau să inițiezi o competiție între prieteni, cu clasament și premii.

Cele mai bune aplicații cu prieteni virtuali AI pentru Android
Cele mai bune aplicații cu prieteni virtuali AI pentru Android

Tehnologia a evoluat rapid, aducând cu sine inovații care au transformat modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Un exemplu remarcabil în acest sens este dezvoltarea aplicațiilor de prieteni virtuali bazate pe inteligență artificială pentru Android. Aceste apli…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…