Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi.

Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe Android. Esențial, acest serviciu este unul de streaming complex care, pe lângă sunet și imagine, îți pune la dispoziție și modalitatea de control. Jocurile rulează pe un server, însă sunt controlate de tine. Iată, așadar câteva aplicații Android pentru cloud gaming pe care să le încerci.

 1. Stadia

  Stadia

  Stadia este o platformă de gaming a Google. Este suportată pe device-urile Chrome OS, în Google Chrome, pe anumite telefoane Android, pe Chromecast Ultra sau pe Android TV. Suportă picture in picture pentru a îmbunătăți experiența de joc în rețea iar un abonament Pro îți oferă rezoluție 4K.

 2. NVIDIA GeForce NOW™

  NVIDIA GeForce NOW™

  NVidia GeForce NOW este o aplicație Android pentru cloud Gaming. Practic, îți transformă orice device de pe care joci într-un supercomputer de gaming. Ai acces la jocurile preferate și nivelul abonamentului pe care îl plătești îți oferă acces la un hardware mai bun. Îți oferă și jocuri rezervate consolelor însă aplicația nu este un emulator pentru Android.

 3. Netboom

  Netboom

  Netboom este o aplicație de game streaming pentru Android. Ai la dispoziție, direct pe telefon, titluri precum LOL, Dota2, PUBG, CS:GO, Fortnite sau Borderlands 3. Controalele sunt adaptate pentru Android și sunt plasate pe ecran, însă poți folosi și periferice precum un game controller sau chiar mouse cu tastatură legate la telefon.

 4. Gloud Games - Play PC games on Android

  Gloud Games – Play PC games on Android

  Gloud Games – Play PC games on Android este un instrument Android care îți oferă mai mult de 200 de titluri de jocuri pentru PC, Xbox sau PlayStation pentru a le juca direct pe telefonul cu Android. Îți oferă posibilitatea de a salva clipuri cu gameplay și te poate conecta cu utilizatori din întreaga lume.

 5. Vortex Cloud Gaming

  Vortex Cloud Gaming

  Vortex Cloud Gaming este o aplicație de cloud gaming unde găsești cele mai bune jocuri pe care să le iei cu tine oriunde, pe telefonul cu Android. Beneficiază de calitate ridicată a stream-ului video și de titluri noi și surprinzătoare. Nu trebuie să îți mai bați capul cu update-uri sau DLC-uri, vei găsi pe site versiunea completă a jocului

Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp
Cum dezactivezi notificările pentru reacțiile pe WhatsApp

Reacțiile pe WhatsApp au fost implementate recent. Fiind un update cerut de multă vreme de către utilizatori, mulți dintre ei tind să abuzeze de noua funcție. În acest caz, notificările pot fi enervante. În cele ce urmează, îți vom arăta cum să faci pentru a dezactiva notific…

Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android
Cele mai bune de aplicații de cloud gaming pentru Android

Tuturor ne plac jocurile video. Însă câteodată bugetul personal nu poate face față costurilor tot mai ridicate ale device-urilor necesare pentru rularea jocurilor noi. Dacă te afli într-o astfel de situație, poți apela la un serviciu de cloud gaming pentru a rula jocuri pe An…

Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android
Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android

În general, WhatsApp nu se poate folosi fără o cartelă SIM. Aceasta reprezintă o metodă de securitate care previne crearea de conturi false, legând contul de un număr de telefon. Există, însă, câteva metode prin care poți evita necesitatea folosirii unui telefon conectat la r…