Cum activezi notificările doar pentru anumite conturi de Instagram

Instagram se află pe locul patru în topul rețelelor social media din întreaga lume. Are aproape 1,5 miliarde de utilizatori și este în creștere.

De la preluarea de către Facebook, Instagram a primit foarte multe elemente noi și opțiuni pentru personalizarea feed-ului. În cele ce urmează îți vom arăta cum să primești notificări doar de la anumite persoane pe Instagram.

Setează notificări doar de la anumite conturi

Dacă vrei să primești notificări atunci când o pagină de Instagram are o postare nouă, dar fără să dezactivezi notificările aplicației, trebuie să îți setezi alerta doar la contul respectiv. Iată cum faci acest lucru:

  • Intră pe Instagram.
  • Mergi la contul dorit.
  • Apasă icon-ul clopoțel din susul ecranului.
  • Alege când dorești să fii notificat: la postări, story-uri, clipuri, reels sau atunci când intră live.

Această opțiune este excelentă mai ales când un streamer pe care îl urmărești intră live pe Instagram. Vei fi notificat imediat pentru a nu pierde show-ul acestuia.

Ține pasul cu postările creatorilor preferați

Dacă preferi să nu fii notificat, însă să ai acces imediat la postările creatorilor pe care îi urmărești, poți schimba feed-ul în așa fel încât să-ți arate postările conturilor favorite. Pentru a activa opțiunea Favorites, va trebui să apeși pe săgeata de lângă logo-ul Instagram din pagina principală a aplicației.

Selectează Favorites și apoi alege conturile pe care vrei să le urmărești. În acest moment, pagina cu feed-ul Favorites va fi populată cu postările acestora, iar tu nu va trebui să dai sute de scroll-uri pentru a vedea ce este nou de la creatorii tăi preferați.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială pentru clipuri video și fotografie pe Android. Urmărește creațiile userilor preferați sau postează poze și videoclipuri originale pentru a câștiga urmăritori. Răspunde comentariilor, angajează-te în discuții cu follower-ii și creează o comunitate în jurul tău.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …