Cum scrii cu litere colorate în WhatsApp

WhatsApp este cea mai populară aplicație de instant messaging pentru Android. Succesul ei se datorează atât opțiunilor utilitare încorporate, cât și celor de personalizare.

O opțiune populară care însă lipsește din WhatsApp este posibilitatea de a scrie cu litere colorate direct în aplicație. Însă poți să folosești aplicații externe care te vor ajuta în acest sens.

Trei aplicații cu care poți schimba stilul de scriere pe WhatsApp

Cea mai bună opțiune pentru a scrie cu altfel de litere în WhatsApp este să schimbi tastatura în Android. În acest fel vei putea să implementezi schimbările dorite. Iată trei aplicații cu care poți face acest lucru.

 1. Stylish Text

  Stylish Text

  Stylish Text este o aplicație cu care poți personaliza scrisul de pe rețelele sociale. Deși culorile folosite sunt puține, vei putea scrie în stilul preferat fără să schimbi mărimea și stilul fontului din WhatsApp. Va trebui să știi că aplicația poate colecta cele scrise de tine, așa că evită introducerea de parole și alte informații sensibile atunci când o folosești. Pentru a o folosi, scrie textul direct în aplicație, apoi apasă share sau butonul WhatsApp în dreptul stilului preferat. Vei fi dus în aplicație unde poți selecta fereastra de chat preferată și apoi poți trimite.

 2. BlueWords

  BlueWords

  Blue Words este aplicația cu care poți edita textul de trimis pe WhatsApp în stilul în care vrei tu. Funcționează chiar dacă ai schimbat fundalul conversațiilor din WhatsApp. Poți scrie cu fonturi subțiri sau groase, pătrate sau rotunjite și cu diferite efecte. Rezultatul textului introdus în aplicație se poate copia în clipboard sau i se poate da share direct în WhatsApp.

 3. Fonts

  Fonts

  Fonts este o aplicație care te ajută să schimbi fontul pe un telefon Android. Scrie textul preferat și apoi selectează fontul și stilul. Ai la dispoziție inclusiv un font cu fundal albastru și scris alb, excelent pentru a sublinia ce ai de spus. Poți distribui rezultatul direct în WhatsApp fie ca text obișnuit, fie îl poți transforma în imagine pentru ca apoi să îi dai share ca atare.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …