Cum folosești WhatsApp fără SIM pe telefonul cu Android

În general, WhatsApp nu se poate folosi fără o cartelă SIM. Aceasta reprezintă o metodă de securitate care previne crearea de conturi false, legând contul de un număr de telefon.

Există, însă, câteva metode prin care poți evita necesitatea folosirii unui telefon conectat la rețea și nu va fi nevoie să dezactivezi să ștergi contul de WhatsApp. Iată, așadar, cum utilizezi WhatsApp fără cartelă SIM.

Folosește WhatsApp într-un telefon cu altă cartelă SIM

WhatsApp nu permite utilizarea conturilor multiple. Aceasta înseamnă fie că trebuie să îți păstrezi numărul de telefon, fie că trebuie să schimbi numărul de telefon din aplicația WhatsApp atunci când renunți la un device.

Pentru a seta WhatsApp pe un alt telefon, trebuie neapărat să ai două telefoane, iar în unul dintre ele trebuie să ai cartela SIM și să fii conectat la rețea, chiar dacă nu ai acces la date mobile sau este un telefon vechi, fără internet. Urmează pașii aceștia:

  • Descarcă aplicația WhatsApp pe noul telefon, pornește-o și apasă Agree and continue.
  • Introdu numărul de telefon asociat contului de WhatsApp.
  • Apasă Next, verifică să fie numărul corect și apasă OK.
  • Pe telefonul cu SIM vei primi un SMS cu codul de confirmare.
  • Introdu în noul telefon codul de confirmare.

În acest moment, ai la dispoziție WhatsApp pe noul telefon și nu ar trebui să fie nicio problemă cu funcționarea acestuia. Alternativ, dacă dorești un cont nou fără număr de telefon, poți folosi o aplicație pentru număr de telefon temporar. Aceasta îți va pune un număr la dispoziție de pe care să creezi un cont de WhatsApp, iar după aceea poți renunța la aplicație.

Poți crea un cont WhatsApp chiar și de pe un număr de telefon fix. La procesul de confirmare trebuie să aștepți să primești mesajul că verificarea a eșuat, și apoi să soliciți confirmarea prin apel telefonic. Vei fi sunat pe linia fixă de WhatsApp care îți va trimite un cod. Introdu-l, așteaptă confirmarea și bucură-te de WhatsApp.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație instant messenger pentru Android. Aceasta îți permite să trimiți mesaje, fișiere, apeluri de voce sau video și chiar să faci teleconferințe. Conectează-ți prietenii sau colegii în grupuri de WhatsApp pentru a comunica mai eficient.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…