Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori.

Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut să ți se dea tag într-o postare publicitară. De aceea, în cele ce urmează îți vom arăta cum să oprești mențiunile pe Instagram.

Ce sunt mențiunile

O mențiune pe Instagram funcționează ca un tag, însă poate fi prezentă și în descrieri sau comentarii. Etichetează persoana vizată cu un link la profilul acesteia și trimite o notificare.

Instagram îți permite să alegi cine îți dă mention. Poți să împiedici acest lucru, la fel cum poți să împiedici alți utilizatori să îți dea tag.

Cum oprești utilizatorii să te menționeze pe Instagram

Mențiunile pe Instagram sunt pe trei niveluri: Everyone, care permite tuturor să te eticheteze, People You Follow, care îi lasă doar pe cei care îi urmărești și No One, caz în care nimeni nu te poate menționa. Când cineva încearcă să îți dea mention într-un comentariu, va fi anunțat că ai dezactivat opțiunea. Trebuie să știi că poți alege cine să îți comenteze la postările de pe Instagram, filtrând lista atunci când ești hărțuit.

Pentru a limita mențiunile de pe Instagram:

  • Intră în aplicația Instagram pe telefon și mergi la meniu.
  • Apasă Settings.
  • Mergi la Privacy și apoi la Mentions.
  • Selectează People You Follow sau No One.

Dacă există un user care îți dă mention și îți pune răbdarea la încercare, poți să îl elimini din lista ta de urmăritori fără să îl blochezi. Dacă ai selectat doar People You Follow, acesta nu va mai putea să te menționeze.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială pentru sharing de video și poze. Creațiile tale pot fi postate și ca story sau reels, după ce le-ai cosmetizat folosind filtre și efecte. Dacă dorești să vorbești direct cu un utilizator, poți să folosești DM chiar în aplicație.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …