Cele mai bune jocuri simulator pentru Android pe care să le descarci

Jocurile simulator au ajuns foarte populare și pe platforma Android. Sunt ușor de controlat, orice decizie afectează cursul jocului, se pot urmări mai multe fire narative și proiectează activități specifice.

Simulatoarele pentru Android pot aparține, de asemenea, și altor genuri, precum jocurile cu mașini, de zbor sau de strategie. În cele ce urmează îți vom prezenta cele mai bune jocuri simulator pentru Android pe care merită să le descarci și să le încerci.

 1. Animal Crossing: Pocket Camp

  Animal Crossing: Pocket Camp

  Animal Crossing: Pocket Camp este un joc cu animale pentru Android. Tu ești conducătorul unei tabere de animale. Trebuie să administrezi corturile și celelalte facilități ale taberei iar apoi să ajuți animalele care vin să te viziteze.

 2. The Escapists

  The Escapists

  The Escapists este un joc escape pentru Android. Construiește-ți uneltele necesare, fură materiale pentru acestea și plănuiește-ți în detaliu evadarea din închisoare. În funcție de circumstanțe, va trebui să spargi pereți, să sapi tuneluri sau chiar să provoci o bătaie generală pentru a distrage atenția gardienilor.

 3. Heist Thief Robbery - Sneak Simulator

  Heist Thief Robbery – Sneak Simulator

  Heist Thief Robbery – Sneak Simulator este un joc simulator pentru Android în care te afli în rolul unui hoț. Dă spargeri în casele bogaților folosindu-te de uneltele din dotare, fură cele mai de preț obiecte și apoi vinde-le. Ai grijă, însă, cu cât proprietarul este mai bogat, cu atât sistemele de alarmă și supraveghere sunt mai complicate.

 4. Real Flight Simulator

  Real Flight Simulator

  Real Flight Simulator este un joc de zbor pentru Android. Încearcă cea mai realistă experiență a unui zbor cu avionul. Ai la dispoziție toate controalele dintr-un avion real, aeroporturi, piste, proceduri și trafic aerian. Experimentează un zbor de agrement sau chiar unul în condiții meteo dificile.

 5. Rebel Inc.

  Rebel Inc.

  Rebel Inc. este un joc pentru Android de simulare politică și militară. Trebuie să pui în balans prioritățile civile și militare ale unei țări abia ieșite din război pentru a preveni o insurgență generală. Jocul este realizat de echipa care a creat și Plague Inc.