Cum scapi de eroarea „Waiting for message. This may take a while” a WhatsApp

WhatsApp este o aplicație excelentă de comunicare, cu numeroase opțiuni. Aceasta oferă o experiență completă utilizatorilor.

Însă, fiind într-un proces continuu de transformare, probleme cu aplicația WhatsApp continuă să apară. Una dintre cele mai noi probleme este faptul că unele mesaje nu reușesc să se transmită, mesajul de eroare fiind „Waiting for message. This may take a while”. Iată cum rezolvi acest lucru.

De ce apare acest gen de eroare

„Waiting for message. This may take a while” este un mesaj afișat automat de WhatsApp atunci când conținutul trimis nu este decriptat. Motivele care stau la baza acestuia pot fi următoarele:

  • Destinatarul mesajului nu este conectat la Internet de multă vreme.
  • WhatsApp a fost reinstalat pe alt device și cheile de criptare nu se potrivesc.
  • Bug-uri și alte probleme ale versiunii Beta.

Cum rezolvi eroarea WhatsApp „Waiting for message. This may take a while”

În cazul în care WhatsApp nu trimite mesajele, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, răbdarea este aliatul tău. De obicei, eroarea va dispărea după câteva minute, atunci când aplicația WhatsApp va termina de decriptat mesajul.

Trebuie să verifici dacă ai aplicația la zi cu toate update-urile. O versiune mai veche a WhatsApp poate crea astfel de probleme datorită faptului că nu mai este suportată de serverele companiei.

Mai poți încerca să te deloghezi și apoi să te loghezi din nou sau să îl rogi pe cel cu care conversezi să îți mai trimită o dată mesajul.

Dacă toate cele de mai sus nu funcționează, aplicația WhatsApp trebuie reinstalată. Nu uita, însă, să îți faci un backup înainte de dezinstalare. Reinstalarea aplicației se poate face de pe Androidliste.ro sau din Play Store.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pe Android cu peste două miliarde de utilizatori. Trimite mesaje text și vocale, face transfer de fișiere și suportă apeluri de video și de voce. WhatsApp Communities, o nouă opțiune anunțată, va fi lansată oficial în câteva luni.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…