Cum scapi de eroarea „Waiting for message. This may take a while” a WhatsApp

WhatsApp este o aplicație excelentă de comunicare, cu numeroase opțiuni. Aceasta oferă o experiență completă utilizatorilor.

Însă, fiind într-un proces continuu de transformare, probleme cu aplicația WhatsApp continuă să apară. Una dintre cele mai noi probleme este faptul că unele mesaje nu reușesc să se transmită, mesajul de eroare fiind „Waiting for message. This may take a while”. Iată cum rezolvi acest lucru.

De ce apare acest gen de eroare

„Waiting for message. This may take a while” este un mesaj afișat automat de WhatsApp atunci când conținutul trimis nu este decriptat. Motivele care stau la baza acestuia pot fi următoarele:

  • Destinatarul mesajului nu este conectat la Internet de multă vreme.
  • WhatsApp a fost reinstalat pe alt device și cheile de criptare nu se potrivesc.
  • Bug-uri și alte probleme ale versiunii Beta.

Cum rezolvi eroarea WhatsApp „Waiting for message. This may take a while”

În cazul în care WhatsApp nu trimite mesajele, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, răbdarea este aliatul tău. De obicei, eroarea va dispărea după câteva minute, atunci când aplicația WhatsApp va termina de decriptat mesajul.

Trebuie să verifici dacă ai aplicația la zi cu toate update-urile. O versiune mai veche a WhatsApp poate crea astfel de probleme datorită faptului că nu mai este suportată de serverele companiei.

Mai poți încerca să te deloghezi și apoi să te loghezi din nou sau să îl rogi pe cel cu care conversezi să îți mai trimită o dată mesajul.

Dacă toate cele de mai sus nu funcționează, aplicația WhatsApp trebuie reinstalată. Nu uita, însă, să îți faci un backup înainte de dezinstalare. Reinstalarea aplicației se poate face de pe Androidliste.ro sau din Play Store.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pe Android cu peste două miliarde de utilizatori. Trimite mesaje text și vocale, face transfer de fișiere și suportă apeluri de video și de voce. WhatsApp Communities, o nouă opțiune anunțată, va fi lansată oficial în câteva luni.

Cum adaugi un bot în aplicația Telegram
Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri. Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una d…

Cum oprești mențiunile pe Instagram
Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori. Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut …

Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram
Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android. Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor…