Cum îți schimbi vârsta pe TikTok fără să îți ștergi contul

TikTok este o platformă foarte populară în rândul tinerilor. Conținutul video scurt și amuzant este rețeta pe care a adoptat-o rețeaua socială din China.

Având un număr foarte mare de utilizatori, este de datoria administratorilor să protejeze minorii. De aceea, vârsta declarată joacă un rol foarte important. Copiilor de până la 13 ani le este interzis accesul, iar cei până în 16 ani nu au acces la direct messages, Aici ai un articol cu tot ceea ce trebuie să știi despre setările de confidențialitate de pe TikTok.

Singura soluție, în cazul în care ai introdus vârsta greșit la crearea contului, este să o schimbi. Iată cum faci acest lucru.

Se poate schimba vârsta pe TikTok?

Răspunsul la această întrebare este mai complicat. Setările pentru schimbarea datei de naștere au fost scoase din meniul utilizatorilor datorită diferitelor procese în care a fost implicată compania.

Și, cu siguranță, nu vrei să dezactivezi sau să ștergi definitiv contul pentru a crea unul de la zero. Soluția este iei legătura în mod direct cu administratorii TikTok. Iată cum faci acest lucru.

Schimbă-ți data nașterii pe TikTok

Pentru a schimba vârsta pe TokTok este nevoie să parcurgi un proces de verificare din partea unui administrator. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Deschide aplicația TikTok pe telefonul cu Android și mergi la profil,
  • Apasă pe cele trei puncte din dreapta sus.
  • Mergi jos la secțiunea Support și apasă Report a Problem.
  • Apasă Account and Profile, mergi la Editing profile și apasă Other iar apoi Need more help?
  • Scrie problema legată de data nașterii greșită și apoi apasă Report.

Va trebui să aștepți un răspuns al echipei de suport a TikTok. De obicei, aceștia îți vor cere să încarci o poză după un act de identitate valid care să confirme că data nașterii este greșită. Dacă nu vrei să încarci actul de identitate, este bine să știi că poți să folosești TikTok fără să creezi un cont.

Însă TikTok nu este singura opțiune pentru a urmări clipuri. Foarte mult conținut de pe TikTok este distribuit și în alte rețele de socializare precum Facebook sau Instagram, Poți încerca și alternative la TikTok.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok este o rețea socială destinată distribuirii de clipuri de scurtă durată. Încarcă propriile video-uri în aplicație și apoi folosește efectele și filtrele pentru a le cosmetiza înainte să le publici. Ca să vezi ce impact real au aceste clipuri, poți folosi analize, date și statistici TikTok.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…