Cele mai bune jocuri scrabble pentru Android pe care să le încerci

Jocul de scrabble este un joc de societate în care trebuie să formezi cuvinte pentru a aduna puncte. În mod natural, scrabble a fost transpus și pe Android. Astfel, îl poți juca cu prietenii online. Dacă ai un vocabular puternic, te poți înscrie și în competiții. Iată cele mai bune jocuri scrabble pentru Android pe care să le descarci.

  1. Scrabble GO

    Scrabble GO

    Scrabble GO este un joc scrabble pentru Android. Se poate juca împreună cu prietenii în modurile tumbler, word drop sau rush. De asemenea, are turnee zilnice în care te poți înscrie și există și tabele de scor cu cei mai buni participanți.

  2. Classic Words Solo

    Classic Words Solo

    Classic Words Solo este un joc cu cuvinte încrucișate pentru Android. Joacă împotriva inteligenței artificiale într-o aplicație captivantă așezată pe șase niveluri de dificultate. Se poate juca și împotriva unui oponent real, pe același telefon. Nu are reclame.

  3. Word Crack Free

    Word Crack Free

    Cu Word Crack Free îți poți testa cunoștințele și cât de bogat este vocabularul tău. Provoacă-ți prietenii. Jocul este disponibil pe mai multe platforme, astfel încât oricine să se poată conecta de oriunde. Acest joc puzzle pentru Android este disponibil în 12 limbi printre care engleza, spaniola, italiana, franceza sau germana.

  4. Wordfeud FREE

    Wordfeud FREE

    Wordfeud Free este un joc pe tablă pentru Android în care trebuie să descoperi și să formezi cuvinte. Poți juca până la 30 de competiții simultan, împotriva prietenilor sau a unor oponenți aleși în mod aleatoriu. Este disponibil în mai multe limbi.

  5. Words With Friends Free

    Words With Friends Free

    Words with Friends Free este un joc de societate pentru Android. Conectează-te cu prietenii și apoi joacă un joc tip scrabble fără limite. Dacă dai acces la localizare, vei putea fi adăugat în clasamentul din regiunea în care te afli.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…