Cele mai bune jocuri pe tablă pentru Android pe care să le descarci

Jocurile pe tablă sau jocurile de societate sunt o metodă plăcută de a petrece timpul. Pe Android se pot juca atât solo cât şi împreună cu prietenii. Dacă ești bun la unul dintre ele, poți intra chiar și în competiții sau turnee. De aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai bune jocuri pe tablă pentru Android.

 1. Frota da Batalha

  Frota da Batalha

  Frota Da Batalha este un joc de strategie pentru Android care îți aduce pe telefon jocul clasic Battleship. Joacă împreună cu prietenii pe o tablă albastră, ghicește poziția navelor și apoi bombardează-le pentru a le scufunda. După acest joc a fost făcut și un film.

 2. The Game of Life

  The Game of Life

  The Game of Life este un joc de societate pentru Android. Ghidează-ți personajul în viață, joacă minigames și depășește-ți oponenții. Totul se întâmplă și multiplayer, așa încât te poți juca împreună cu prietenii.

 3. Carcassonne: Tiles & Tactics - Official Board Game

  Carcassonne: Tiles & Tactics – Official Board Game

  Carcassonne: Tiles & Tactics – Official Board Game este un joc de strategie pentru Android gen Civilization inspirat de cel clasic, pe tablă. Piesele trebuie conectate cu cele precedente pentru a completa ținutul cuorașe, mănăstiri, drumuri sau aliați. Strategia ta trebuie să blocheze dezvoltarea oponentului pentru a îl împiedica să se extindă și să adune mai multe puncte decât tine.

 4. Mahjong Solitaire Epic

  Mahjong Solitaire Epic

  Mahjong Solitaire Epic este un joc solitaire pentru Android. Conectează piesele identice pentru a le elimina de pe tablă însă ține cont de reguli: nu poți elimina piese blocate sau piese care nu au legătură directă cu cea aleasă inițial.

 5. Really Bad Chess

  Really Bad Chess

  Really Bad Chess, sau când gândirea strategică o ia razna. Joacă șah cu piese alese de tine: vrei să începi cu opt cai, patru nebuni și trei pioni? Nicio problemă, încearcă-ți strategia în acest joc pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Vei fi uimit de posibilități.

 6. Backgammon Live

  Backgammon Live

  Backgammon Live este jocul clasic de table transpus pe Android. Provoacă-ți prietenii sau joacă împotriva străinilor. Înscrie-te în turnee și confruntă-te cu cei mai buni jucători online, direct de pe telefonul cu Android. Modul Hyper Backgamon vă va pune în situația de a începe cu numai trei puluri, pentru a face totul mai interesant.