Cele mai bune jocuri pe tablă pentru Android pe care să le descarci

Jocurile pe tablă sau jocurile de societate sunt o metodă plăcută de a petrece timpul. Pe Android se pot juca atât solo cât şi împreună cu prietenii. Dacă ești bun la unul dintre ele, poți intra chiar și în competiții sau turnee. De aceea, în cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai bune jocuri pe tablă pentru Android.

  1. Frota da Batalha

    Frota da Batalha

    Frota Da Batalha este un joc de strategie pentru Android care îți aduce pe telefon jocul clasic Battleship. Joacă împreună cu prietenii pe o tablă albastră, ghicește poziția navelor și apoi bombardează-le pentru a le scufunda. După acest joc a fost făcut și un film.

  2. The Game of Life

    The Game of Life

    The Game of Life este un joc de societate pentru Android. Ghidează-ți personajul în viață, joacă minigames și depășește-ți oponenții. Totul se întâmplă și multiplayer, așa încât te poți juca împreună cu prietenii.

  3. Carcassonne: Tiles & Tactics - Official Board Game

    Carcassonne: Tiles & Tactics – Official Board Game

    Carcassonne: Tiles & Tactics – Official Board Game este un joc de strategie pentru Android gen Civilization inspirat de cel clasic, pe tablă. Piesele trebuie conectate cu cele precedente pentru a completa ținutul cuorașe, mănăstiri, drumuri sau aliați. Strategia ta trebuie să blocheze dezvoltarea oponentului pentru a îl împiedica să se extindă și să adune mai multe puncte decât tine.

  4. Mahjong Solitaire Epic

    Mahjong Solitaire Epic

    Mahjong Solitaire Epic este un joc solitaire pentru Android. Conectează piesele identice pentru a le elimina de pe tablă însă ține cont de reguli: nu poți elimina piese blocate sau piese care nu au legătură directă cu cea aleasă inițial.

  5. Really Bad Chess

    Really Bad Chess

    Really Bad Chess, sau când gândirea strategică o ia razna. Joacă șah cu piese alese de tine: vrei să începi cu opt cai, patru nebuni și trei pioni? Nicio problemă, încearcă-ți strategia în acest joc pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Vei fi uimit de posibilități.

  6. Backgammon Live

    Backgammon Live

    Backgammon Live este jocul clasic de table transpus pe Android. Provoacă-ți prietenii sau joacă împotriva străinilor. Înscrie-te în turnee și confruntă-te cu cei mai buni jucători online, direct de pe telefonul cu Android. Modul Hyper Backgamon vă va pune în situația de a începe cu numai trei puluri, pentru a face totul mai interesant.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android
Cele mai bune jocuri de biliard pentru telefonul cu Android

Bine ați venit în lumea fascinantă a jocurilor de biliard pentru Android, unde precizia, strategia și divertismentul se întâlnesc într-o experiență virtuală captivantă. Indiferent dacă sunteți un entuziast al biliardului sau un jucător ocazional, această listă cuprinde cele m…