Cum folosești noul format al spoilerelor pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare și chat excelentă. Are funcții multe iar aplicarea setărilor de privacy este foarte bună.

Multe funcții utile ale Telegram nu se găsesc pe WhatsApp. La fel este și noua funcție de ascundere sau formatare a spoilerelor despre care vom vorbi în continuare.

Ce sunt spoilerele pe Telegram

Într-o definiție foarte restrânsă, spoilerele sunt acele bucăți de text dintr-un mesaj pe care le poți ascunde. Funcția de ascundere a spoilerelor este foarte utilă atunci când nu vrei să dai detalii despre cum se termină un film, o carte sau o bârfă între prieteni.

În momentul în care trimiți un mesaj text cu formatare a spoilerelor pe Telegram, acestea vor apărea ascunse sub culoarea gri. Dacă destinatarul dorește să vadă informațiile, va trebui să apese pe culoarea gri pentru a apărea textul mesajului. Pro tip: avertizează-l că urmează spoilere! Este mai bine așa, decât să te trezești cu reacții la mesajele de pe Telegram care nu sunt tocmai plăcute.

Cum aplici formatarea spoilerelor pe Telegram

Pentru a beneficia de noua funcție a Telegram, trebuie să ai aplicația cu ultimul update instalat. Apoi urmează pașii aceștia:

  • Mergi în aplicația Telegram la fereastra de chat dorită.
  • Scrie mesajul care conține spoilere.
  • Selectează bucata de text pe care vrei să o ascunzi.
  • Din meniul pop-up selectează Spolier.
  • Trimite mesajul.

Vei observa că bucata de text pe care nu o vrei vizibilă va apărea de culoare gri. Acesta nu poate fi văzut decât dacă destinatarul apasă pe el. De asemenea, nici alte funcții nu îi pot fi aplicate, precum copy / paste sau translatorul integrat Telegram.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare pentru Android. Datorită setărilor de securitate foarte bune este o alternativă sigură la WhatsApp. Conține foarte multe funcții inedite, unice, pe care le poți folosi ușor. Dacă dorești doar să trimiți update-uri către o listă de urmăritori, îți poți crea un canal pe Telegram.

Cum adaugi un bot în aplicația Telegram
Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri. Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una d…

Cum oprești mențiunile pe Instagram
Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori. Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut …

Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram
Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android. Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor…