Cum oprești și reiei înregistrarea unui mesaj vocal pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație excelentă de comunicare. Are cei mai mulți utilizatori, mai mult de două miliarde, și este folosit de aproape toți utilizatorii de Android.

Există o sumedenie de trucuri și sfaturi pentru mesajele vocale WhatsApp. O funcție nouă este aceea de oprire și repornire a înregistrării mesajului vocal. Iată cum faci acest lucru.

Pune pauză înregistrării unui mesaj vocal

Mesajele vocale pe WhatsApp sunt un instrument excelent de folosit atunci când nu îți poți folosi mâinile. La volan, dacă vrei să transmiți un mesaj cuiva, este mai bine să folosești mesajul vocal. Aceasta este una dintre funcțiile care este activă în Android Auto.

Unui mesaj vocal mai lung i se poate pune pauză, pentru a fi reluat după o anumită vreme. Iată cum faci acest lucru:

 • Intră în WhatsApp la contactul căruia vrei să îi trimiți mesajul.
 • Apasă butonul de înregistrare (microfonul) și trage în sus de el.
 • Acum înregistrarea va fi pornită.
 • Pune pauză folosind butonul roșu din mijloc.
 • Reia înregistrarea apăsând pe microfonul roșu care a apărut în locul butonului de pauză.
 • Trimite înregistrarea când este gata. Procesul poate fi repetat.

Dacă dorești să păstrezi aceste înregistrări și pentru tine, trebuie să știi că poți să salvezi mesajele vocale de pe WhatsApp pe telefonul cu Android.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Prin ea poți trimite mesaje text sau audio, poți face transfer de fișiere și poți efectua apeluri de voce sau video. Pentru a comunica cu familia, colegii sau prietenii poți crea grupuri de discuții.

Cum adaugi un bot în aplicația Telegram
Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri. Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una d…

Cum oprești mențiunile pe Instagram
Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori. Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut …

Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram
Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android. Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor…