Cele mai bune jocuri trivia pentru Android pe care să le joci online cu prietenii

Este timpul să-ți testezi cultura generală și să le demonstrezi prietenilor că ești cel mai bun! Alege-ți tema și răspunde corect întrebărilor!

Iată cele mai bune aplicații cu trivia pentru Android pe care să le joci online. Provoacă-ți prietenii sau familia și petrece câteva ore intense.

  1. Psych! Outwit Your Friends

    Psych! Outwit Your Friends

    Psych! Outwit Your Friends este o aplicație trivia pentru Android însă are ceva excelent și anume un input personal. Creează întrebări și aruncă trei răspunsuri false și unul corect însă foarte neplauzibil. În așa fel îți vei da seama care dintre prietenii tăi te cunoaște cel mai bine.

  2. Trivia Crack

    Trivia Crack

    Trivia Crack este un joc cu întrebări pentru Android. Poți juca doar tu sau poți să îți provoci prietenii pentru a vă testa împreună cunoștințele de cultură generală. Poți să sugerezi întrebările iar dacă vrei ceva mai greu, poți alege chiar întrebări cu răspunsuri multiple.

  3. TRIVIA 360

    TRIVIA 360

    TRIVIA 360 este un joc de societate pentru Android. Modurile jocului sunt un răspuns din patru, adevărat/fals, țară și steag sau ghicitori. Este un joc excelent pe care să îl joci în familie, în acest fel vă veți îmbogăți cunoștințele împreună.

  4. Kahoot!

    Kahoot!

    Kahoot! este un joc pentru Android în care poți să te distrezi și în același timp să înveți lucruri interesante. Alege subiectul potrivit și joacă singur sau împreună cu prietenii! Trimite provocări celor care nu pot răspunde instant sau creează propriile întrebări.

  5. Bunch: Group Video Chat & Party Games

    Bunch: Group Video Chat & Party Games

    Bunch: Group Video Chat & Party Games este o aplicație de chat pentru Android. În timpul unui apel video de grup puteți juca împreună trivia sau alte jocuri. Sunt suportate chiar și jocuri care nu sunt incluse în aplicație.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…