Cele mai bune jocuri ritm pentru Android pe care să le încerci

Jocurile cu muzică au fost foarte populare în rândul gamerilor prin titluri precum Guitar Hero sau Rock Band. În ultimii ani, acest gen de jocuri cu muzică au cunoscut succesul și pe platforma Android. Iată, în cele ce urmează, câteva jocuri cu ritm pentru Android pe care să le încerci.

  1. BeatX: Music Rhythm Game

    BeatX: Music Rhythm Game

    BeatX: Music Rythm Game este un joc pentru Android în care trebuie să apeși săgețile în ritmul muzicii pentru a aduna puncte. Are peste 100.000 de piese care pot fi jucate, suportă fișiere .sm și .dwi și poate fi jucat cu un prieten în splitscreen.

  2. Lost in Harmony

    Lost in Harmony

    Lost in Harmony este un joc de îndemânare pentru Android în care te ferești de obstacole în ritmul muzicii. Gameplay-ul urmează două povești, călătoria lui MIRAI prin univers și una de dragoste în care Kaito o salvează pe Aya.

  3. Beat Fever: Music Tap Rhythm Game

    Beat Fever: Music Tap Rhythm Game

    Beat Fever: Music Tap Rhythm Game este un joc de memorie muzicală pentru Android. Apasă ecranul telefonului în ritmul muzicii, mai simplu sau mai complicat, în funcție de nivelul ales. În joc poți comunica cu alți fani din toată lumea. Poți juca singur sau poți intra în competiții, singur sau într-o echipă.

  4. Beatstar - Touch Your Music

    Beatstar – Touch Your Music

    Beatstar – Touch Your Music este un joc cu chitara pentru Android în care ții ritmul pieselor preferate. Fă tap și swipe pentru a urmări linia de bas sau linia vocală a muzicii. În acest fel vei aduna puncte care deblochează nivelul următor.

  5. DJMAX TECHNIKA Q

    DJMAX TECHNIKA Q

    DJMAX TECHNIKA Q este un joc în care tu ești un DJ care evoluează de la cluburi underground la marile scene live ale festivalurilor. Urmează linia sonoră a peste 100 de piese, ține ritmul și atinge notele când markerul ajunge în mijlocul acestora. Activează modul fever pentru a aduce fanii în extaz.

  6. BEAT MP3 2.0 - Rhythm Game

    BEAT MP3 2.0 – Rhythm Game

    BEAT MP3 2.0 – Rhythm Game este un joc ritm pentru Android în care îți poți încărca propria muzică. Urmărește ritmul pieselor preferate, fă sustain pe notele mai lungi și slide pentru efecte speciale impresionante. Fiecare piesă reușită te urcă în clasamentul global.

Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android
Cele mai bune jocuri de construit orașe pentru Android

Construiește orașe, dezvoltă infrastructura și extinde-te Dacă ești pasionat de jocurile de construcție urbană și cauți titluri care să îți permită să îți dezvolți propriul oraș pe dispozitivul Android, ai ajuns în locul potrivit. Jocurile de construcție urbană oferă o combin…