Cum trimiți o locație falsă pe WhatsApp

Localizarea prin GPS pe telefonul cu Android este o funcție foarte utilă în multe cazuri. Însă sunt momente în care vrei să renunți la ea și chiar este considerată una dintre cele mai enervante opțiuni ale Android. Nu neapărat ea în sine, ci restul de aplicații care îți cer acces la locație, nejustificat, și nu funcționează altfel.

Dacă însă vrei să trimiți cuiva o locație greșită, din diverse motive, o poți face fie cu ajutorul unei aplicații, fie cu mici trucuri. Iată cum trimiți o locație falsă pe WhatsApp.

De ce să trimiți o locație falsă pe WhatsApp

Nu trebuie să te gândești neapărat la lucruri rele sau ilegale. Poate pur și simplu ai nevoie de puțină liniște și nu vrei ca familia să știe unde te afli. Sau poate vrei ca persoana iubită să nu știe că vii să îi faci o surpriză. Ori vrei să te distrezi făcând o farsă unui prieten.

Cert este că, oricând, trebuie ca întâi să te asiguri că eviți ca locația ta să fie găsită de aplicații. Apoi, have fun.

Trimite locația falsă cu un pin pe Google Maps

O locație falsă se poate trimite ușor pe WhatsApp, cu ajutorul aplicației Hărți de la Google. Urmează pașii aceștia:

  • Mergi la conversația dorită.
  • Apasă agrafa și apoi apasă Location.
  • Pe hartă, apasă pătratul din stânga sus.
  • Mișcă harta până când pinul roșu ajunge la locul dorit de tine.
  • Apasă Send this location.

Dacă îți partajezi locația pe WhatsApp în acest fel, trebuie să știi că este ușor de observat. În cazul locației cu pin adresa va apărea sub mesajul cu harta. Însă, atunci când trimiți locația reală, nu va apărea nicio adresă.

Trimite o locație falsă setată cu o aplicație specială

Poți seta pe telefonul tău o locație falsă cu ajutorul aplicației Fake GPS Location. Pentru ca aceasta să funcționeze, trebuie să ai activat serviciul Developer Options (Setări telefon – About Phone – Apasă Build Number de șapte ori). Intră în Developer Options la secțiunea Debugging, apasă Select Mock Location App și apoi selectează Fake GPS Location.

După aceasta, intră în aplicație și mută pinul de pe hartă acolo unde ai nevoie și apasă butonul Play. Nu uita să dezactivezi locația falsă atunci când ai chiar tu nevoie să folosești locația pe telefon.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Fake GPS location

    Fake GPS location

    Fake GPS Location este un instrument pentru Android cu ajutorul căruia păcălești telefonul în a crede că se află în alt loc. Este foarte utilă atunci când vrei să folosești o aplicație care nu este disponibilă în locul în care te afli sau dacă vrei să faci o farsă unui prieten.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas
Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, iar uneori poate fi necesar să schimbi limba aplicației pentru a te simți mai confortabil în utilizarea ei. Fie că ești într-o țară nouă sau doar preferi să folosești aplicația într-o altă limbă, schimbarea …