Cele mai bune jocuri de pe Steam pe care să le joci pe telefonul cu Android

Jocurile pe telefonul cu Android sunt o foarte bună metodă de a petrece timpul liber. Deși nu ai aceleași performanțe pe telefon, Steam se pare că a găsit metoda de a transfera jocurile de pe PC pe telefon. Iată cum faci acest lucru.

Cum joci jocurile PC pe telefonul cu Android

Dacă vrei să continui jocurile de pe PC pe telefon, trebuie să ai instalat și să rulezi programul Steam pe PC. Apoi, urmează pașii aceștia:

  • Instalează aplicația Steam Link pe telefonul cu Android.
  • Leagă aplicația la PC folosind codul furnizat.
  • Instalează un controller pe telefon folosind un cablu sau Bluetooth-ul.
  • Deschide aplicația Steam Link și fă un test de rețea.
  • Când ești pregătit, apasă Start Playing.

Trebuie să știi că Steam Link este, în principiu, un serviciu de streaming. Jocurile vor fi rulate pe PC iar pe telefon doar vei vedea și vei controla jocul. De asemenea, jocurile disponibile vor fi cele pe care le ai instalate și pe care PC-ul le poate rula.

Cele mai bune jocuri Steam pentru telefonul cu Android

În continuare îți vom prezenta câteva jocuri de care te poți bucura atât pe PC, cât și pe telefon.

  1. Steam

    Steam

    Steam este o aplicație multiplatformă care îți oferă acces la celebrul distribuitor de jocuri. De aici poți descărca versiunile demo, poți afla cele mai noi titluri și știri din industria de gaming sau poți cumpăra jocurile dorite.

  2. Steam Link

    Steam Link

    Steam Link este o aplicație care îți aduce jocurile pe telefonul cu Android direct de pe PC. Joacă-te de oriunde ca și cum ai fi în confortul propriei case. Jocul preferat va fi văzut și controlat direct de pe telefon.

  3. Kingdom: New Lands

    Kingdom: New Lands

    Kingdom: New Lands este un joc de strategie pentru Android. Te afli în rolul regelui noilor ținuturi. Explorează teritorii noi, adună resurse și construiește-ți regatul așa cum vrei. Ai grijă la obstacole și la nou-veniții care nu întotdeauna îți vor binele.

  4. Reigns

    Reigns

    Reigns este un joc pentru Android în care te afli în rolul unui rege. Poți fi bun sau rău, însă trebuie să menții un echilibru între cererile supușilor tăi și cele venite din alte regate. Fiecare decizie are consecințe pe care le afli pe parcurs.

  5. Machinarium

    Machinarium

    Machinarium este un joc point and click pentru Android. Nu vei vedea niciun dialog în tot jocul, însă orice idee va fi reprezentată grafic, pentru a avea indicii despre rezolvarea misterelor. Are un grad de dificultate progresiv și a câștigat foarte multe premii ale industriei de gaming.

  6. The Silent Age

    The Silent Age

    The Silent Age te face să călătorești în timp. Vei sări din prezentul distopic, plin de distrugere și foarte silențios în anii 70, plini de viață și de culoare. Acest joc trebuie neapărat să îl joci cu căști, pentru soundtrack-ul său remarcabil.

  7. Samorost 3

    Samorost 3

    Samorost 3 este un joc Android în care explorezi și descoperi misterele universului. Gnomul spațial pleacă în aventura vieții lui, folosind puterea unui flaut fermecat pentru a afla originile materiei. Vizitează nouă lumi unice, fiecare cu creaturi și provocări pe măsură.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…