Cele mai bune aplicații de machiaj pentru Android pe care să le încerci

Dacă dorești să încerci un stil nou de machiaj, nu este nevoie să experimentezi înainte de un eveniment important. Poți utiliza o aplicație de Android specială pentru acest lucru.

O astfel de aplicație cu care adaugi efecte fotografiilor, te va ajuta să știi din timp ce ți se potrivește și ce nu. Iar atunci când mergi la eveniment, vei ști exact ce să faci pentru a avea machiajul perfect.

  1. YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio te ajută să testezi un stil de machiaj în câteva secunde. Ai la dispoziție preseturi, o funcție de aplicare automată a machiajului, precum și sesiuni de înregistrare. Este mai mult decât o aplicație de selfie pentru Android, însă o poți folosi în mod excelent pentru pozele pe care le pui pe Instagram.

  2. InstaBeauty-Selfie Editor

    InstaBeauty-Selfie Editor

    InstaBeauty-Selfie Editor este o aplicație Android destinată editării fotografiilor pentru Instagram. Cu ajutorul ei vei transforma selfieurile în adevărate opere de artă. Are funcții precum machiajul, în preseturi sau combinații individuale, dar și filtre, colaje, emoji sau editare video.

  3. Perfect365: One-Tap Makeover

    Perfect365: One-Tap Makeover

    Perfect365: One-Tap Makeover îți pune la dispoziție mai mult de 20 de instrumente de machiaj pentru a-ți defini în mod perfect stilul personal. Dacă vrei să încerci chestii noi, poți apela la cele peste 200 de preseturi, dar și la tutoriale video din care să te inspiri.

  4. B612 - Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart este o aplicație Android cu filtre faciale. Explorează o serie întreagă de efecte bazate pe realitate augmentată (AR) și salvează rezultatele pentru a le posta pe Instagram cu această aplicație completă de cameră, editor foto și video.

  5. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

    Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies este o aplicație de fotografie pentru Android cu care îți poți îmbunătăți selfieurile. Instrumentele pe care le ai îți vor face viața mai ușoară și vor da fotografiilor tale un aer profesional. Poți adăuga machiaj natural sau poți acoperi micile imperfecțiuni.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…