Cum să elimini urmăritori pe Instagram fără să îi blochezi

Cu toții avem acea categorie de urmăritori pe Instagram care ori lasă comentarii neprietenoase, ori îți urmăresc contul cu rea intenție, sau pur și simplu, al căror conținut nu este pe placul nostru. Și nu îi blocăm de cele mai multe ori pentru că nu vrem să le rănim sentimentele. Ei bine, acum poți să îi elimini din listă fără să îi blochezi.

Instagram este una dintre cele mai folosite rețele de social media. Iar dezvoltatorii vin în mod constant cu update-uri noi pentru a rezolva unele probleme sau pur simplu pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a miliardelor de oameni care o folosesc.

Vestea bună este că nu trebuie neapărat să îi elimini manual. Noul update al Instagramului va scoate din feed-ul tău toate acele conturi cu care nu interacționezi. Prin urmare, nu vei mai vedea postările, pozele și clipurile acelei persoane. Iar ea poate afla că nu îl mai urmărești dacă îți verifică profilul și văd că butonul de „Urmărește” este activat.

Ce trebuie să faci pentru a elimina anumiți urmăritori pe Instagram

Dacă dorești o audiență mai mică pentru anumite postări, pe Instagram îți poți crea o listă de prieteni apropiați, iar ceilalți pur și simplu nu vor mai primi conținut de la tine. În cazul în care nu vrei să lași timpul să elimine urmăritorii de pe Instagram în mod natural, poți să îi elimini individual, din setări. Iată care cum:

  • Intră în contul de Instagram de pe Android.
  • Apasă pe poza de profil pentru a vedea setările.
  • Apasă pe numărul de urmăritori.
  • Pentru a găsi userii pe care îi cauți, poți căuta după nume sau poţi da scroll în jos.
  • Odată ce ai găsit userul respectiv apasă butonul Șterge.
  • Pentru a finaliza trebuie să apeși din nou Șterge în partea de jos a ecranului.

Astfel, te poți feri de followeri nedoriţi fără să le dai block. Desigur, dacă ţi se pare prea dură măsura, poți pur și simplu să limitezi comentariile și mesajele nedorite pe Instagram.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Dacă dorești social networking bazat pe imagini și conținut video, Instagram este răspunsul pentru tine. Imaginile și clipurile pot fi editate in app cu filtre și efecte, iar propriile creații video le poți încărca în reels.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…