Cele mai bune jocuri point and click pentru Android pe care trebuie să le încerci

Dacă ai de așteptat, dacă nu ai nimic de făcut sau dacă pur şi simplu nu eşti interesat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, timpul trece mai greu.

De aceea, îţi trebuie jocuri Android cu care să învingi plictiseala.

Jocurile simple, precum clicker-ele sau point and click nu te solicită foarte tare. Astfel, te poţi relaxa foarte mult în timp ce te joci pe telefon. Iată câteva jocuri interesante din genul point and click pentru Android.

  1. Rusty Lake Paradise

    Rusty Lake Paradise

    Rusty Lake Paradise are loc pe o insulă, în secolul al XVIII-lea. Rolul tău este de a învinge plăgile şi neajunsurile care au transformat insula într-un loc inospitalier. Acest joc de aventură pentru Android te va ţine captivat.

  2. The Silent Age

    The Silent Age

    The Silent Age te introduce într-o atmosferă tensionată, cu grafică stilizată şi cu o coloană sonoră care amintește de filmele thriller. Ai de rezolvat puzzle-uri pentru a salva situația sumbră a prezentului, întorcându-te în trecut.

  3. Machinarium

    Machinarium

    Machinarium este un joc pentru Android cu puzzle-uri. Nu conține dialog, însă gândurile tale sunt reprezentate grafic pentru a putea găsi rezolvarea misterelor. Este unul dintre cele mai apreciate jocuri, cucerind numeroase premii și fiind prezent pe PC, Android, PlayStation, iOS, Linux sau Xbox.

  4. Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

    Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry

    Leisure Suit Larry – Wet Dereams Don’t Dry te pune în pielea unui bărbat care trebuie să învețe tehnici avansate de flirt. Rezolvă puzzle-uri pentru ca apoi să-ți înveți personajul să agațe pe rețelele de socializare și aplicațiile de lifestyle.

  5. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    Te afli în pielea lui Lee Everett, totul în jurul tău este infestat de zombie iar tu trebuie să supraviețuiești în The Walking Dead: Season One. Controlează deciziile personajului pentru a continua povestea. Jocul se continuă cu The Walking Dead: Season Two.

  6. Eyes - the horror game

    Eyes – the horror game

    Intră în casă, fură douăzeci de pungi cu bani şi pleacă până îşi dă cineva seama că se întâmplă un furt. Simplu, nu? Nu chiar; acolo unde nu te văd paznicii şi camerele, te văd fantomele, şi acestea nu sunt prietenoase de loc. Eyes: The Horror Game te va ţine cu sufletul la gură.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…