Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor.

Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilor, fii gata să îți dai pe spate prietenii.

Tutorial schimbare culoare emoji pe WhatsApp

Emoji sunt pictograme utile în comunicare. Deși par funny sau inocente, acestea te ajută să contragi o frază întreagă într-o singură imagine. Mai nou, WhatsApp a introdus și opțiunea de a reacționa direct la mesaje prin emoji.

Dacă vrei o culoare diferită a emoji în conversație, pentru a rupe monotonia, iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Intră în WhatsApp pe telefonul cu Android.
  • Mergi la secțiunea Status.
  • Adaugă un status nou.
  • Apasă simbolul de emoji din susul ecranului.
  • Vei observa că în dreapta a apărut o bară de culoare. Poți face slide cu degetul pe acea bară pentru a selecta culoarea și nuanța dorită.
  • După acest pas poți continua cu editarea statusului.

Trebuie să ţii cont că această opţiune este valabilă doar pentru schimbarea culorii emoji-urilor în statusurile de pe WhatsApp. Pentru a schimba culoarea emoji-urilor din conversaţie. trebuie să apeşi lung pe ele şi apoi să alegi dintr-un set predefinit. Iar dacă vrei ceva mai bun şi mai de impact, poţi să foloseşti memoji, sub formă de stickere, direct pe telefonul cu Android.

Fii social! Trimite acest articol şi prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este aplicaţia de comunicare pentru Android cu cei mai mulţi utilizatori. Trimite poze, clipuri, sau fişiere, precum şi apeluri audio sau video, gratuit. Dacă ai subiecte de interes comun, poţi crea grupuri de discuţie cu prietenii sau colegii.

Cum să editezi mesaje în WhatsApp

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații instant messenger utilizate pe scară largă în întreaga lume. O funcție utilă oferită de WhatsApp este capacitatea de a edita mesajele trimise într-o conversație. Dacă ai trimis un mesaj și ai observat o greșeală sau ai uita…

Cum să găsești pe cineva pe Telegram

Dacă ești nou în lumea Telegram și îți dorești să găsești pe cineva în această platformă de mesagerie populară, ești în locul potrivit. Indiferent dacă încerci să găsești un prieten vechi, un coleg de muncă sau o comunitate interesantă, Telegram oferă mai multe modalități de …

Cum separi contul de Facebook de cel de Instagram

În zilele noastre, multe dintre activitățile sociale se desfășoară online, iar rețelele de socializare precum Facebook și Instagram joacă un rol important în viața digitală. Totuși, poate exista momentul în care dorești să separi aceste două platforme, fie din motive de confi…

Cum editezi mesajele trimise pe Telegram

Dacă te-ai găsit vreodată în situația de a trimite un mesaj pe grabă și ai realizat ulterior că ai făcut o greșeală sau ai omis ceva important, nu îți face griji! Cu funcția de editare a mesajelor de pe Telegram, poți să corectezi erorile și să adaugi sau să ștergi conținut d…