Cele mai bune aplicații de shopping pentru Android cu care economisești bani și timp

Aplicațiile de shopping sunt importante pentru oricine. Cu ajutorul lor vei putea să faci economii și să nu pierzi vremea prin magazine.

Astfel de aplicații utilitare pentru Android au crescut în popularitate odată cu lockdown-urile cauzate de pandemia COVID-19. Efortul va fi mult mai mic, curierii le vor transporta pentru tine iar viața va fi mult mai ușoară. Iată șase aplicații de shopping pe care să le încerci.

 1. Lidl

  Lidl

  LIDL este aplicația Android pentru cumpărăturile zilnice pe care nu trebuie să o ignori. Cu ajutorul ei ai acces atât la cardul de membru Lidl precum și acces la reducerile oferite de acest magazin.

 2. AliExpress Shopping App

  AliExpress Shopping App

  AliExpress Shopping App este aplicația esențială pentru cumpărături din China. Pe acest marketplace poți cumpăra o gamă foarte largă de produse. Este ideal să cumperi electronice sau diverse mici obiecte de aici, însă evită să cumperi cosmetice sau perisabile. Deși fac multă vreme pe drum, așteptarea este justificată de diferența enormă de preț față de aceleași bunuri pe care le găsești la noi în țară.

 3. Wish - Nu mai plăti mai mult decât face

  Wish – Nu mai plăti mai mult decât face

  Wish – Nu mai plăti mai mult decât face este o alternativă excelentă la AliExpress. Este tot un marketplace cu sediul în China, însă are o ofertă mai variată în anumite domenii. Ai zilnic la dispoziție ponturi de cumpărături iar pentru unele vei găsi chiar magazinele din România care le au la vânzare.

 4. Groupon

  Groupon

  Groupon este aplicația Android de oferte destinată oamenilor care vor să economisească. Găsești pliantele magazinelor mari, precum și reducerile pe care le practică acestea. În plus, vei găsi și cupoane de reducere exclusive.

 5. OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro – anunțuri gratuite este cel mai mare site de tip bazar din țară, care are și o aplicație perfect sincronizată. Aici vei găsi mașini și case sau cărucioare de bebe și articole sportive noi sau second hand, atât de la vânzători persoane fizice, cât și de la firme.

 6. Stocard-Carduri de fidelizare

  Stocard-Carduri de fidelizare

  Stocard-Carduri de fidelizare îți permite să treci toate cardurile de membru ale diverselor magazine în format digital. Stocând cardurile în telefonul cu Android vei avea un portofel mai suplu, însă acces la toate reducerile de care poți beneficia cu un astfel de card.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…