Cele mai bune aplicații de shopping pentru Android cu care economisești bani și timp

Aplicațiile de shopping sunt importante pentru oricine. Cu ajutorul lor vei putea să faci economii și să nu pierzi vremea prin magazine.

Astfel de aplicații utilitare pentru Android au crescut în popularitate odată cu lockdown-urile cauzate de pandemia COVID-19. Efortul va fi mult mai mic, curierii le vor transporta pentru tine iar viața va fi mult mai ușoară. Iată șase aplicații de shopping pe care să le încerci.

 1. Lidl

  Lidl

  LIDL este aplicația Android pentru cumpărăturile zilnice pe care nu trebuie să o ignori. Cu ajutorul ei ai acces atât la cardul de membru Lidl precum și acces la reducerile oferite de acest magazin.

 2. AliExpress Shopping App

  AliExpress Shopping App

  AliExpress Shopping App este aplicația esențială pentru cumpărături din China. Pe acest marketplace poți cumpăra o gamă foarte largă de produse. Este ideal să cumperi electronice sau diverse mici obiecte de aici, însă evită să cumperi cosmetice sau perisabile. Deși fac multă vreme pe drum, așteptarea este justificată de diferența enormă de preț față de aceleași bunuri pe care le găsești la noi în țară.

 3. Wish - Nu mai plăti mai mult decât face

  Wish – Nu mai plăti mai mult decât face

  Wish – Nu mai plăti mai mult decât face este o alternativă excelentă la AliExpress. Este tot un marketplace cu sediul în China, însă are o ofertă mai variată în anumite domenii. Ai zilnic la dispoziție ponturi de cumpărături iar pentru unele vei găsi chiar magazinele din România care le au la vânzare.

 4. Groupon

  Groupon

  Groupon este aplicația Android de oferte destinată oamenilor care vor să economisească. Găsești pliantele magazinelor mari, precum și reducerile pe care le practică acestea. În plus, vei găsi și cupoane de reducere exclusive.

 5. OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro- Anunturi gratuite

  OLX.ro – anunțuri gratuite este cel mai mare site de tip bazar din țară, care are și o aplicație perfect sincronizată. Aici vei găsi mașini și case sau cărucioare de bebe și articole sportive noi sau second hand, atât de la vânzători persoane fizice, cât și de la firme.

 6. Stocard-Carduri de fidelizare

  Stocard-Carduri de fidelizare

  Stocard-Carduri de fidelizare îți permite să treci toate cardurile de membru ale diverselor magazine în format digital. Stocând cardurile în telefonul cu Android vei avea un portofel mai suplu, însă acces la toate reducerile de care poți beneficia cu un astfel de card.

Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare
Cele mai bune aplicaţii Android pentru imobiliare

Să cumperi sau să închiriezi un apartament nu este foarte uşor. De multe ori dorinţele noastre nu se regăsesc în piaţă sau în suma de bani pe care o avem disponibilă. De asemenea, locuinţele cu preţuri decente de obicei se închiriază sau se vând foarte repede. Din acest motiv…

5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress
5 motive pentru a-ți face cumpărăturile pe AliExpress

AliExpress este cel mai mare magazin pentru shopping online. Cele mai recente statistici arată că site-ul AliExpress face de trei ori mai mulți bani decât Amazon și eBay la un loc. Milioane de oameni fac cumpărături de pe site zilnic, profitând de sutele de oferte. Desigur, s…