Cum transferi istoricul conversațiilor WhatsApp între Android și iOS

Multora ne sunt necesare conversațiile de pe WhatsApp. Fie că au o valoare sentimentală, fie că trebuie să le analizăm după un timp, pentru a realiza sarcini la muncă sau la școală, aceste conversații sunt păstrate pentru multă vreme.

În schimb, dacă trecem la un telefon cu alt sistem de operare, avem surpriza neplăcută să constatăm că aceste conversații nu sunt transferate. Comunicările se păstrează atunci când transferi conversațiile WhatsApp pe un telefon nou, doar dacă are Android.

Din fericire, WhatsApp a rezolvat problema transferului conversațiilor de pe un telefon cu Android către unul cu iOS. Iată cum faci acest lucru.

Transferă convorbirile de pe WhatsApp între iOS și Android

Noua opțiune prezentată de curând de către WhatsApp a reprezentat un efort considerabil între dezvoltatorii platformei de comunicare și producătorii de telefoane, datorită criptării. Primii care vor primi această funcție vor fi posesorii de telefoane Samsung cu sistem de operare Android 10 sau mai nou. De asemenea, va fi nevoie să ai un cablu USB-C – Lightning, deoarece transferul nu va putea fi realizat wireless.

Pentru moment, dacă vrei să transferi conversațiile, ai aici un ghid complet pentru a le exporta. În afara backup-ului din Google Drive, conversațiile pot fi salvate sub formă de text.

Odată exportate, conversațiile pot fi văzute pe un PC sau pe un alt telefon cu Android sau iOS, fără a avea nevoie de o aplicație third party. Însă dacă vrei informații pertinente despre acestea, îți recomandăm să folosești aplicații Android pentru analiza istoricului de conversații. Vei afla cât timp pierzi în conversații lipsite de importanță și câte dintre ele aduc ceva pozitiv în viața ta.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație creată pentru a ușura comunicarea în doi sau în grupuri. Prin aceasta poți trimite mesaje text, imagini, clipuri video și fișiere sau poți efectua apeluri audio și video.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…