Cele mai bune jocuri cu sport pentru Android pe care să le încerci

Sporturile au fost întotdeauna fascinante pentru oameni. Agilitatea, forța și perseverența campionilor sunt lăudate oricând.

Dacă îți place sportul și, mai ales, dacă îți plac jocurile cu sport, am realizat o selecție specială pentru telefonul cu Android. Iată cele mai bune jocuri cu sport pe care să le încerci.

 1. FIFA Football

  FIFA Football

  FIFA Football este un joc cu fotbal pentru Android. Trebuie să îți construiești echipa ideală, cu care să participi la competiții oficiale sau la meciuri amicale. Cumpără jucători, antrenează-i pentru a ajunge la un nivel peste 100 și apoi decide, îi ții în echipă sau îi transferi. Tot în joc vei primi știri reale din lumea fotbalului.

 2. Bowmasters

  Bowmasters

  Bowmasters este un joc pentru Android produs de Miniclip. Inițial vei primi un arcaș pentru antrenament, apoi ai la dispoziție 41 de personaje și 41 de arme cu care să tragi la țintă. Provoacă-ți prietenii, trage în diferite ținte și aflați cine este cel mai bun.

 3. Rapala Fishing - Daily Catch

  Rapala Fishing – Daily Catch

  Rapala Fishing – Daily Catch este jocul perfect pentru pescarii amatori și profesioniști care nu pot merge să-și practice sportul preferat. În joc trebuie să aduni pești de apă dulce care vor fi trofeele tale. Explorează cele mai frumoase și mai apreciate locuri de pescuit din America de Nord în 3D.

 4. Golf Clash

  Golf Clash

  Golf Clash este un joc excelent atunci când vrei să învingi plictiseala. Acasă, la școală sau la birou, poți juca în sistem 1vs1 provocare sau în campionat. Dacă te conectezi cu Facebook, poți juca împotriva prietenilor. De-a lungul jocului, vei primi echipament mai bun, dar și condiții vitrege, ceea ce face totul mai interesant.

 5. WWE: Champions

  WWE: Champions

  WWE: Champions este un joc cu lupte pentru Android. Aici vei găsi luptătorii tăi preferați din WWE, printre care Dwayne The Rock Johnson, Undertaker, John Cena sau Big Show. După fiecare meci vei primi puncte pentru a-ți upgrada campionul.

 6. 8 Ball Pool

  8 Ball Pool

  8 Ball Pool este unul dintre cele mai bune jocuri de biliard pentru Android. Prezentat într-o manieră realistă, acesta îți va testa îndemânarea. Vei concura împotriva jucătorilor din întreaga lume. Dacă te înregistrezi, îți vei păstra locul în clasamentul general.

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…