Cele mai bune launchere pentru Android cu caracteristici de optimizare a bateriei

Telefonul cu Android are foarte multe opțiuni de personalizare. Însă dacă vrei să duci nivelul de personalizare într-o zonă avansată, trebuie să apelezi la aplicații speciale.

Acestea se numesc lansatoare pentru Android sau launchere și îți permit să schimbi ecranul principal, iconițele sau chiar să minimizezi consumul bateriei. Iată cele mai importante launchere Android care includ optimizarea consumului bateriei.

 1. Power+ Launcher-Battery Saver

  Power+ Launcher-Battery Saver

  Power+ Launcher-Battery Saver este un instrument pentru Android care îți permite să reduci utilizarea bateriei. Va fi închisă orice aplicație care nu este considerată necesară, astfel încât sistemul de operare va consuma cu până la 50% mai puțin curent. De asemenea, aplicațiile vor fi împiedicate să pornească în mod automat.

 2. ap15 Launcher

  ap15 Launcher

  ap15 Launcher este un launcher pentru Android ușor de utilizat. Se folosește în principal pentru telefoanele low end, cu capacități reduse, pentru a administra în mod eficient consumul de resurse al fiecărei aplicații.

 3. Nova Launcher

  Nova Launcher

  Nova Launcher este unul din cele mai bune launchere pentru telefonul cu Android. Acesta îți permite să personalizezi foarte multe aspecte ale interfeței grafice, începând de la iconițe, continuând cu optimizarea bateriei și poate chiar să ascundă aplicații din telefonul cu Android.

 4. ZenUI Launcher

  ZenUI Launcher

  ZenUI Launcher este o aplicație utilitară pentru telefoanele cu Android creată de Asus. Cu ajutorul ei poți crea o interfață intuitivă, grupând aplicațiile în funcție de domeniu sau necesitate, schimbând tema sau efectele și tranzițiile ecranelor.

 5. Microsoft Launcher

  Microsoft Launcher

  Microsoft Launcher este excelent pentru profesioniștii care lucrează cu Windows și suita Office  365. Cu ajutorul acestui launcher ai acces la Cortana, poți trece editarea unui document de pe PC pe telefon și invers sau poți face o poză cu telefonul și să o transferi instantaneu pe PC.

 6. Pixel Launcher

  Pixel Launcher

  Pixel Launcher îți oferă pe orice telefon interfața telefoanelor Pixel și Pixel XL. Cu un swipe dreapta din ecranul principal ai acces la carduri personalizabile cu informațiile care îți sunt necesare, culese în timp real. În plus, poți personaliza bara de navigație și alte aspecte ale interfeței.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…