Cele mai bune aplicații pentru a descărca și crea skin-uri de Minecraft

Minecraft este jocul cel mai vândut din lume, cu peste 200 de milioane de copii vândute și 126 de milioane de utilizatori activi. Popularitatea sa se datorează faptului că e ușor de jucat, de modificat și oferă ore întregi de distracție.

Dacă vrei să aduci un suflu nou jocului și încă nu vrei să încerci și alternativele la Minecraft, poți să descarci aplicații cu skin-uri. Acestea vor face interfața mult mai interesantă.

  1. Custom Skin Creator For Minecraft

    Custom Skin Creator For Minecraft

    Custom Skin Creator For Minecraft este o aplicație utilitară pentru Minecraft. Cu ea poți crea skin-uri unice, originale pentru personajul tău. Schimbă părul, pielea, fața, pălăria sau hainele personajului sau ale inamicilor.

  2. Skins for Minecraft PE

    Skins for Minecraft PE

    Skins for Minecraft PE este aplicația third party care îți oferă milioane de skin-uri pentru jocul pentru Android Minecraft. Cu două click-uri poți încărca un skin nou, care este randat în 3D, nici un detaliu nefiind lăsat la întâmplare.

  3. Skin Editor 3D for Minecraft

    Skin Editor 3D for Minecraft

    Dă o viață nouă celui mai bun joc Android din toate timpurile. Pentru a schimba înfățișarea personajelor din Minecraft, folosește Skin Editor 3D for Minecraft. Ai la dispoziție mai mult de 20.000 de skin-uri pe care să le descarci sau creează chiar tu skin-uri noi folosind instrumentele aplicației.

  4. Skin Editor for Minecraft

    Skin Editor for Minecraft

    Skin Editor for Minecraft este un editor de skin-uri pentru jocul Minecraft. Se poate folosi lejer și fără BlockLauncher. Dacă vrei să creezi un skin de la 0, ai toate instrumentele la dispoziție. Aplicația te ajută și să copiezi un skin care ți-a plăcut de la alt jucător.

  5. SkinLand

    SkinLand

    În SkinLand vei găsi cele mai bune și mai interesante skin-uri pentru Minecraft. Personaje de film sau de desene animate, skin-uri pentru fete sau pentru băieți, ochelari sau alte opțiuni, pe toate le vei găsi în SkinLand.

  6. Boys Skins For Minecraft PE

    Boys Skins For Minecraft PE

    Boys Skins for Minecraft PE este o colecție de skin-uri pentru Minecraft. Complet gratuită, această colecție se bazează pe design masculin. Include ochi albi, căști, haine militare sau piei de animale. Totul pentru ca interfața ta cu jocul să devină mult mai interesantă.

  7. UTK.io - Maps Mods Skins+more!

    UTK.io – Maps Mods Skins+more!

    UTK.io – Maps Mods Skins+more! este o aplicație care permite schimbul de skin-uri și alte elemente Minecraft. Creată de jucători pentru jucători, aici îți poți descărca hărți, mod-uri, skin-uri sau pachete de texturi. Dacă ești creator, le poți încărca pe ale tale pentru ca și alții să aibă acces la ele.

  8. Mermaid Mod for MCPE

    Mermaid Mod for MCPE

    Mermaid Mod for MCPE îți permite să adaugi mod-uri și skin-uri cu sirene în Minecraft pentru Android. Jocul cu lume deschisă se va muta în ocean, iar ca mobs vei avea unicorni, pui de rechini sau ponei de apă. Toate elementele sunt inspirate din mediul acvatic.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…