Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook

Facebook este rețeaua socială cea mai utilizată din întreaga lume. Este caracterizată de versatilitate, putând fi folosită fie pentru a posta text și link-uri, fie poze sau video.

Facebook poate fi folosit cu ușurință precum un profesionist. Poți realiza cu ușurință acțiuni ample, precum să ștergi toate like-urile, sau să ștergi un număr mai mare de postări, dintr-un foc. Iată cum realizezi acest lucru.

Șterge postări de pe Facebook utilizând Manage Activity

Rețeaua socială Facebook are numeroase instrumente ascunse. Profesioniștii în social media le folosesc cu succes, iar acum e rândul tău să înveți.  Pentru a șterge grupuri de postări de pe propriul profil de Facebook, urmează pașii aceștia:

 • Intră în aplicația Facebook pe telefonul cu Android.
 • Mergi la profilul tău, apăsând pe poza de profil din stânga sus.
 • Apasă simbolul Meniu (⋮) din dreapta butonului Add to Story.
 • Mergi la Activity Log.
 • Apasă Manage Your Posts.
 • Selectează postările pe care le vrei șterse, bifând căsuța din dreptul lor.
 • Apasă butonul Thrash (dreapta jos) și apoi confirmă cu Move to thrash.

În cazul în care ai șters o postare din greșeală, ai posibilitatea să o restabilești într-un interval de 30 de zile, timp în care o poți găsi în Thrash.

Vei observa că unele postări nu pot fi șterse. Acestea sunt pozele de profil, postările făcute de alții sau cele private.

Fii social! Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Facebook

  Facebook

  Facebook este o aplicație social media care îți permite să distribui imagini, clipuri video, link-uri sau text. Grupurile sunt excelente pentru persoane cu interese comune iar Messenger-ul poate fi folosit cu succes inclusiv atunci când vrei să porți conversații secrete.

Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook
Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook

Facebook este rețeaua socială cea mai utilizată din întreaga lume. Este caracterizată de versatilitate, putând fi folosită fie pentru a posta text și link-uri, fie poze sau video. Facebook poate fi folosit cu ușurință precum un profesionist. Poți realiza cu ușurință acțiuni a…

Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp
Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp

WhatsApp oferă din ce în ce mai multe opțiuni pentru comunicare. Deși multă lume spune că securitatea convorbirilor nu este atât de bună pe WhatsApp, aplicația deținută de Facebook rămâne cel mai popular serviciu de mesagerie. Dacă ești înscris în WhatsApp Beta, vei observa c…

Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram
Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram

Comunicarea pe rețelele sociale implică din ce în ce mai multe opțiuni. În cele ce urmează îți vom prezenta noua opțiune Instagram de a crea un sticker animat cu tine. Opțiunea îți permite să creezi un GIF emoji cu fața ta, în care să îți exprimi sentimentele. Acesta poate fi…

Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android
Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android

Calitatea clipurilor video pentru telefoanele cu Android a crescut considerabil. Chiar și în condiții de luminozitate redusă poți obține secvențe uimitoare. În cele ce urmează, îți vom arăta cum se extrage o imagine dintr-un clip video pe telefonul cu Android. Ai nevoie de ap…