Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani.

Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii sau te poți confrunta cu alți jucători din toată lumea, fără să te plictisești. Iată cinci jocuri de strategie pentru Android în genul Civilization.

 1. Forge of Empires

  Forge of Empires

  Forge of Empires este un joc de strategie pentru Android. Preia controlul unui oraș și dezvoltă-l de-a lungul timpului. În momentul în care ai făcut suficiente descoperiri, vei trece la epoca următoare. Cucerește-ți vecinii și extinde imperiul sau bazează-te pe comerț.

 2. Unciv

  Unciv

  Unciv este reimplementarea jocului de strategie original Civilization. Este rapid, gratuit, nu ocupă mult spațiu și nu are reclame. Transformă-ți civilizația într-un imperiu care să contribuie la dezvoltarea lumii și care va trece testul timpului. Unciv este unul dintre jocurile de strategie pe care trebuie să le încerci, pe orice platformă.

 3. World of Empires 2

  World of Empires 2

  World of Empires 2 este jocul de strategie care te va ține conectat ore în șir. Ai de explorat o lume întreagă de unde să-ți aduni resursele, să faci comerț cu vecinii și, încet-încet, să îți extinzi influența prin cultură sau prin războaie. Du-ți orașul din epoca de piatră în viitor, printre androizi și drone.

 4. Townsmen

  Townsmen

  Townsmen este un joc cu care să învingi plictiseala. Dedicat persoanelor cărora le place planificarea și ordinea, Townsmen îți va oferi ore întregi de adunat resurse, construit orașul, colectat taxe și antrenat soldați. Ai grijă la dezastrele naturale, la bandiți, dar și la gradul de satisfacție al populației.

 5. ROME: Total War - Barbarian Invasion

  ROME: Total War – Barbarian Invasion

  În ROME: Total War – Barbarian Invasion trebuie să aperi Cetatea Eternă de năvălirile popoarelor migratoare. În acest joc de strategie și război, trebuie să îți construiești o armată redutabilă prin care să cucerești toate ținuturile de pe hartă sau să îți aperi orașul.

Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci
Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci

Jocurile gacha au cunoscut o popularitate crescută în ultimii ani. Din ce în ce mai multă lume alege să îşi petreacă timpul liber într-un astfel de joc. Genul gacha adună jocuri în care personajul primeşte obiecte random atunci când cheltuieşte monedele din joc. Multe dintre …

Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android
Cele mai bune jocuri de acțiune pentru Android

Jocurile de acțiune sunt populare pe orice platformă. Fie că vorbim de jocuri de aventură sau shootere, un joc de acțiune îți pune sângele în mișcare și îți testează voința și reflexele. În cele ce urmează îți vom prezenta șase jocuri de acțiune pentru Android excelente cu ca…