Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani.

Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii sau te poți confrunta cu alți jucători din toată lumea, fără să te plictisești. Iată cinci jocuri de strategie pentru Android în genul Civilization.

 1. Forge of Empires

  Forge of Empires

  Forge of Empires este un joc de strategie pentru Android. Preia controlul unui oraș și dezvoltă-l de-a lungul timpului. În momentul în care ai făcut suficiente descoperiri, vei trece la epoca următoare. Cucerește-ți vecinii și extinde imperiul sau bazează-te pe comerț.

 2. Unciv

  Unciv

  Unciv este reimplementarea jocului de strategie original Civilization. Este rapid, gratuit, nu ocupă mult spațiu și nu are reclame. Transformă-ți civilizația într-un imperiu care să contribuie la dezvoltarea lumii și care va trece testul timpului. Unciv este unul dintre jocurile de strategie pe care trebuie să le încerci, pe orice platformă.

 3. World of Empires 2

  World of Empires 2

  World of Empires 2 este jocul de strategie care te va ține conectat ore în șir. Ai de explorat o lume întreagă de unde să-ți aduni resursele, să faci comerț cu vecinii și, încet-încet, să îți extinzi influența prin cultură sau prin războaie. Du-ți orașul din epoca de piatră în viitor, printre androizi și drone.

 4. Townsmen

  Townsmen

  Townsmen este un joc cu care să învingi plictiseala. Dedicat persoanelor cărora le place planificarea și ordinea, Townsmen îți va oferi ore întregi de adunat resurse, construit orașul, colectat taxe și antrenat soldați. Ai grijă la dezastrele naturale, la bandiți, dar și la gradul de satisfacție al populației.

 5. ROME: Total War - Barbarian Invasion

  ROME: Total War – Barbarian Invasion

  În ROME: Total War – Barbarian Invasion trebuie să aperi Cetatea Eternă de năvălirile popoarelor migratoare. În acest joc de strategie și război, trebuie să îți construiești o armată redutabilă prin care să cucerești toate ținuturile de pe hartă sau să îți aperi orașul.

Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent
Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor. Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea cul…

Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization
Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani. Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii…

Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale
Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale

Jocurile online PvP încep să fie din ce în ce mai apreciate. Și s-au mutat și pe telefoanele cu Android, unde descărcările cresc pe zi ce trece. Aceste jocuri pentru Android ating și alte genuri, precum jocurile de cărți, jocurile de strategie, cele turn based sau chiar pe ce…

Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android
Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android

Euro 2020 este în plină desfășurare, chiar dacă a întârziat un an. Meciuri spectaculoase, eliminări uimitoare și surprize la tot pasul. Dacă pentru a fi la curent cu noutățile, ți-am făcut o listă cu aplicații prin care poți urmări meciurile, acum este rândul jocurilor. Oferă…