Jocuri de strategie pentru Android gen Civilization

Seria Civilization, apărută în 1991, a însemnat redefinirea jocurilor de strategie. Creația celebrului Sid Meier, genul 4X (Explore, Expand, Exploit, Exterminate) strânge numeroși fani.

Genul a luat avânt și în jocurile de strategie pentru Android. Poți juca doar cu prietenii sau te poți confrunta cu alți jucători din toată lumea, fără să te plictisești. Iată cinci jocuri de strategie pentru Android în genul Civilization.

  1. Forge of Empires

    Forge of Empires

    Forge of Empires este un joc de strategie pentru Android. Preia controlul unui oraș și dezvoltă-l de-a lungul timpului. În momentul în care ai făcut suficiente descoperiri, vei trece la epoca următoare. Cucerește-ți vecinii și extinde imperiul sau bazează-te pe comerț.

  2. Unciv

    Unciv

    Unciv este reimplementarea jocului de strategie original Civilization. Este rapid, gratuit, nu ocupă mult spațiu și nu are reclame. Transformă-ți civilizația într-un imperiu care să contribuie la dezvoltarea lumii și care va trece testul timpului. Unciv este unul dintre jocurile de strategie pe care trebuie să le încerci, pe orice platformă.

  3. World of Empires 2

    World of Empires 2

    World of Empires 2 este jocul de strategie care te va ține conectat ore în șir. Ai de explorat o lume întreagă de unde să-ți aduni resursele, să faci comerț cu vecinii și, încet-încet, să îți extinzi influența prin cultură sau prin războaie. Du-ți orașul din epoca de piatră în viitor, printre androizi și drone.

  4. Townsmen

    Townsmen

    Townsmen este un joc cu care să învingi plictiseala. Dedicat persoanelor cărora le place planificarea și ordinea, Townsmen îți va oferi ore întregi de adunat resurse, construit orașul, colectat taxe și antrenat soldați. Ai grijă la dezastrele naturale, la bandiți, dar și la gradul de satisfacție al populației.

  5. ROME: Total War - Barbarian Invasion

    ROME: Total War – Barbarian Invasion

    În ROME: Total War – Barbarian Invasion trebuie să aperi Cetatea Eternă de năvălirile popoarelor migratoare. În acest joc de strategie și război, trebuie să îți construiești o armată redutabilă prin care să cucerești toate ținuturile de pe hartă sau să îți aperi orașul.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…