Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp

WhatsApp oferă din ce în ce mai multe opțiuni pentru comunicare. Deși multă lume spune că securitatea convorbirilor nu este atât de bună pe WhatsApp, aplicația deținută de Facebook rămâne cel mai popular serviciu de mesagerie.

Dacă ești înscris în WhatsApp Beta, vei observa că acesta rulează un nou update prin care poți trimite imagini sau clipuri video ce pot fi văzute doar o dată.  Iată cum se folosește această opțiune.

Noua opțiune View Once

Opțiunea despre care vorbim se numește View Once (se vede doar o dată). Aceasta te asigură că poți trimite o poză sau un clip video, ce poate fi deschisă și vizualizată de către destinatar o singură dată.

Atenție, View Once nu este o soluție sigură pentru protejare. Cea mai răspândită posibilitate aici este ca destinatarul să folosească screenshot pentru care WhatsApp nu trimite notificări. Este bine ca, dacă trimiți o imagine din greșeală, să folosești opțiunea Delete For Everyone.

View Once este diferită de mesajele care dispar de pe WhatsApp. Prima dintre ele asigură vizualizarea unică a imaginii sau a clipului video, în timp ce mesajele care dispar pot fi văzute ori de câte ori dorește destinatarul, până la data limită impusă de tine. De asemenea, View Once se aplică unei singure poze selectate manual, în timp ce opțiunea mesajelor care dispar afectează toată conversația, indiferent de ce a fost trimis.

Cum folosești opțiunea View Once pe WhatsApp

Noua opțiune de imagini ce pot fi văzute o sigură dată este ușor de folosit. Înainte de a urma pașii din acest tutorial, asigură-te în primul rând că aplicația WhatsApp pentru Android are ultimele update-uri.

 • Intră în WhatsApp de pe telefonul cu Android.
 • Mergi la fereastra de chat unde vrei să trimiți imaginea.
 • Apasă simbolul agrafă din bara de jos a paginii.
 • În următorul ecran, în partea de jos, apasă simbolul cronometrului. Prin acesta activezi View Once pentru poza pe care o trimiți.
 • Alege poza și apoi apasă Send.
 • Atunci când destinatarul va vizualiza imaginea, în conversație va apărea mențiunea Opened.

Dacă aplicația WhatsApp pentru Android ți se pare riscantă pentru a trimite poze cu caracter intim, atunci este cazul să încerci aplicații alternative sigure pentru WhatsApp. În prezent nu mai sunt locuri în programul de testare WhatsApp Beta, însă poți să fii pe pace, de obicei update-urile care sunt trecute prin beta vor fi distribuite către toți utilizatorii în perioade foarte scurte.

Fii social! Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android, însă are clienți și pe PC sau iOS. Prin ea poți să ții legătura cu familia, cu prietenii sau cu colegii de muncă. Dacă găsești oameni care au aceleași interese ca și tine, vă puteți crea un grup pe care să discutați subiectele voastre favorite.

Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook
Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook

Facebook este rețeaua socială cea mai utilizată din întreaga lume. Este caracterizată de versatilitate, putând fi folosită fie pentru a posta text și link-uri, fie poze sau video. Facebook poate fi folosit cu ușurință precum un profesionist. Poți realiza cu ușurință acțiuni a…

Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp
Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp

WhatsApp oferă din ce în ce mai multe opțiuni pentru comunicare. Deși multă lume spune că securitatea convorbirilor nu este atât de bună pe WhatsApp, aplicația deținută de Facebook rămâne cel mai popular serviciu de mesagerie. Dacă ești înscris în WhatsApp Beta, vei observa c…

Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram
Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram

Comunicarea pe rețelele sociale implică din ce în ce mai multe opțiuni. În cele ce urmează îți vom prezenta noua opțiune Instagram de a crea un sticker animat cu tine. Opțiunea îți permite să creezi un GIF emoji cu fața ta, în care să îți exprimi sentimentele. Acesta poate fi…

Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android
Cum extragi imagini din clipuri video pe telefonul cu Android

Calitatea clipurilor video pentru telefoanele cu Android a crescut considerabil. Chiar și în condiții de luminozitate redusă poți obține secvențe uimitoare. În cele ce urmează, îți vom arăta cum se extrage o imagine dintr-un clip video pe telefonul cu Android. Ai nevoie de ap…