Cele mai bune jocuri PvP multiplayer online gen Clash Royale

Jocurile online PvP încep să fie din ce în ce mai apreciate. Și s-au mutat și pe telefoanele cu Android, unde descărcările cresc pe zi ce trece.

Aceste jocuri pentru Android ating și alte genuri, precum jocurile de cărți, jocurile de strategie, cele turn based sau chiar pe cele de auto battle. Iată, în cele ce urmează, cinci jocuri PvP multiplayer online.

 1. Hearthstone Heroes of Warcraft

  Hearthstone Heroes of Warcraft

  Hearthstone Heroes of Warcraft este un joc Android ce îți va pune la încercare memoria și concentrarea. Trebuie să îți faci o strategie grupând cărțile de joc cu abilități și minioni pentru a-ți învinge adversarul. Colecția ta de cărți de joc este salvată în contul battle.net, așa că o poți folosi și pe celelalte platforme.

 2. Clash Royale

  Clash Royale

  Clash Royale este un joc cu cărți pentru Android. În acesta te vei duela cu jucători din toată lumea, în timp real, pentru a le lua trofeele. De asemenea, poți colecta cufere cu bani, cărți și upgrade-uri. Îți poți face un clan cumembrii căruia poți face schimb de cărți și cu care poți avea dueluri private.

 3. Stick War: Legacy

  Stick War: Legacy

  În Stick War: Legacy îți conduci omulețul, StickMan, în luptă. Îți creezi unități militare pe care le pui să se lupte, extragi aur, upgradezi și specializezi unitățile, pentru ca, în final să cucerești toate teritoriile și să distrugi statuia inamicului. Acest joc de strategie pentru Android este bun atât pentru relaxare, cât și dacă vrei să joci ceva activ.

 4. Summoners War: Lost Centuria

  Summoners War: Lost Centuria

  Summoners War: Lost Centuria este un joc MMORPG pentru Android. În acesta trebuie să îți crești și să îți echipezi monștrii cu combinații unice de rune și pietre. Acțiunea strategică se va vedea mai ales în bătăliile player vs player, unde abilitățile îți vor fi puse la încercare.

 5. Siegefall

  Siegefall

  În Siegefall trebuie să îți construiești cea mai bună armată. Adună eroi, spirite, soldați și cărți magice. Construiește-ți strategia și apoi intră în luptă cu alți jucători din întreaga lume în bătălii PvP. Acestea vor fi live. Poți, de asemenea, să creezi o alianță cu prietenii tăi și să faceți schimb de resurse

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…