Cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android

Euro 2020 este în plină desfășurare, chiar dacă a întârziat un an. Meciuri spectaculoase, eliminări uimitoare și surprize la tot pasul.

Dacă pentru a fi la curent cu noutățile, ți-am făcut o listă cu aplicații prin care poți urmări meciurile, acum este rândul jocurilor. Oferă-ți puțin răgaz, între meciuri, și încearcă cele mai bune jocuri cu fotbal pentru Android.

 1. Soccer Star 2020 Top Leagues

  Soccer Star 2020 Top Leagues

  Soccer Star 2020 Top Leagues te transformă într-un manager al unui club de fotbal. Câștigă trofeele Liga Campionilor, La Liga sau Premier League. Negociază contracte, sponsorizări, fă transferuri și du-ți clubul pe culmile gloriei.

 2. FIFA Football

  FIFA Football

  FIFA Football este un joc simulator pentru Android în care trebuie să îți construiești o echipă de fotbal. Strânge cei mai buni jucători și sincronizează-i într-un dream team care să acceadă și să câștige eșaloanele superioare și campionate internaționale. Tot în acest joc stai la curent și cu evenimentele din lumea reală.

 3. LaLiga Fantasy Manager Oficial

  LaLiga Fantasy Manager Oficial

  LaLiga Fantasy Manager Oficial te transpune în lumea fotbalului spaniol. Fă transferuri de jucători cu prietenii tăi și observă cum îți vor crește performanțele de la joc la joc. Un element unic al acestui joc de fotbal pentru Android este că poți importa jucătorii sau echipa întreagă pe care ai creat-o în orice altă ligă fantastică de fotbal.

 4. New Star Manager

  New Star Manager

  New Star Manager este un joc de tip football manager în care îți construiești o echipă de la zero. Ce îl face special este că poți micromanageria orice aspect al echipei, inclusiv regimul și antrenamentul jucătorilor. Ține cont de personalitatea și de reacțiile fiecăruia pentru a păstra un mediu sănătos de lucru în echipă.

 5. Score! Hero 2

  Score! Hero 2

  Score! Hero 2 este un joc Android în care controlezi un jucător de fotbal. Antrenează-te pentru a da cele mai bune șuturi, centrări extraordinare, lovituri libere. Marchează goluri de legendă și salvează momentele cele mai bune în imagini și clipuri.

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…