Cum urmărești meciurile de la EURO și COPA AMERICA pe telefonul cu Android

Fotbalul – sportul rege – este prezent oriunde. Orice țară civilizată are un campionat iar echipele naționale participă, din patru în patru ani, la competițiile continentale sau mondiale.

Pe lângă aplicațiile cu știri sportive și scoruri, acum ai și aplicații prin care poți urmări meciurile live de pe telefonul cu Android, chiar dacă ești în metrou sau într-o zonă în care nu ai acces la televizor. Iată, așadar, aplicațiile Android prin care ești la curent cu ce se întâmplă la EURO sau la CONMEBOL.

 1. CONMEBOL Libertadores

  CONMEBOL Libertadores

  CONMEBOL Libertadores este o aplicație de sport pentru Android care te ține la curent cu ultimele știri și scoruri din COPA AMERICA și COPA LIBERTADORES. Ultimele știri, live text de la meciuri, scoruri, precum și materiale de background extinse primești în această aplicație oficială a CONMEBOL.

 2. EURO 2020 Official

  EURO 2020 Official

  EURO 2020 Official este aplicația oficială a UEFA pentru Android dedicată Euro 2020. Deși a întârziat cu un an, celebra competiție sportivă și-a făcut loc în agenda publică și milioane de fani din întreaga lume urmăresc meciurile din campionat. Aici vei găsi, printre altele, calendarul meciurilor, live text, statistici, imagini și clipuri video de la această competiție.

 3. UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album

  UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album

  UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album este o aplicație dedicată microbiștilor care nu au uitat de copilărie. Dacă înainte strângeai abțibilduri cu fotbaliștii preferați pe care le lipeai în albume dedicate, acum este timpul să strângi aceste imagini într-o aplicație Android. Poți face chiar schimb cu prietenii, dacă ai dubluri.

 4. UEFA Games: EURO 2020 Fantasy & Predictor

  UEFA Games: EURO 2020 Fantasy & Predictor

  UEFA Games: EURO 2020 Fantasy & Predictor este aplicația oficială UEFA pentru liga fantastică de fotbal. Strânge jucătorii cei mai buni și creează un unsprezece de aur, cât mai apropiat de realitate. La finalul campionatului, compară cu UEFA Team of the Tournament și vezi cât de aproape ai fost de adevăr.

 5. Euro Football App 2020 in 2021 - Live Scores

  Euro Football App 2020 in 2021 – Live Scores

  Euro Football App 2020 in 2021 – Live Scores este o aplicație pentru  fotbal pe Android care îți oferă scorurile live de la Campionatul European de Fotbal 2020. Primești notificări live chiar în timpul meciului dacă nu te poți uita la televizor, astfel vei ști imediat rezultatele.

 6. FIFA Football

  FIFA Football

  FIFA Football este un joc cu fotbal pentru Android în care tu ești managerul unei echipe de fotbal. Antrenează-ți jucătorii, transferuri și participă la meciuri. Dacă echipa ta a ajuns la un stadiu avansat, te poți înscrie în ligi virtuale pe care le poți câștiga.

 7. ESPN

  ESPN

  ESPN este aplicația oficială a rețelei de televiziune ESPN, una dintre cele mai bune trusturi de presă dedicate sportului. Prin ea poți urmări meciuri live, podcasturi Android dedicate fotbalului, live text de la evenimentele sportive și multe altele.

 8. Soccer Scores - FotMob

  Soccer Scores – FotMob

  Soccer Scores – FotMob îți oferă scoruri live de la meciurile de fotbal. Afli imediat ce se întâmplă la EURO 2020 sau în Premier League, La Liga, MLS, Bundesliga, Serie A și multe altele. Vei mai primi știri, comentarii și statistici.

 9. Goal.com

  Goal.com

  Goal.com este aplicația pentru Android a celui mai bun canal independent dedicat fotbalului. Comentarii live de la meciuri, știri despre transferuri, precum și live text sau scoruri, toate vor fi prezentate în funcție de preferințele tale.

 10. Twitch

  Twitch

  Twitch este o platformă dedicată sporturilor. Nu se mai limitează la e-sports, dimpotrivă, aici poți urmări și meciuri în direct din Copa Libertadores, Copa America sau de la Euro. Urmărește fotbalul în toată splendoarea lui direct pe ecranul telefonului cu Android.

Cele mai bune jocuri de copii pentru Android
Cele mai bune jocuri de copii pentru Android

Jocurile ne-au fascinat copilăria. De la simplele bețe și pietre pe care le imaginam a fi alte obiecte până la jocurile complexe, ele ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Acum, copiii se joacă pe telefon de la vârste din ce în ce mai fragede. Și nu ar fi indicat să îi privăm de ele,…