Cele mai bune jocuri MMORPG pentru Android pe care să le încerci

Jocurile MMORPG au cunoscut un avânt considerabil pe telefoanele cu Android. Apreciate și pe PC, acestea permit jucătorilor să înfrunte live oponenți reali din întreaga lume.

MMORPG (massive multiplayer online role playing game) este un gen de jocuri pentru Android sau alte sisteme de operare, în care preiei rolul unui erou și trebuie să rezolvi sarcinile pentru a continua povestea până la capăt. Diferența față de RPG este că pe aceeași hartă poți găsi foarte mulți alți jucători reali, cu care să te lupți sau cu care să faci alianțe. Dacă te pasionează acest gen, iată cinci jocuri bune MMORPG pentru Android pe care să le încerci chiar acum.

 1. Mage And Minions

  Mage And Minions

  Mage and Minions este un joc pentru Android cu magie în care trebuie să lupți cu scheleți, zombi, automatoni, demoni sau dragoni. Controlează-ți eroul într-un mod cât mai natural cu putință. Desenează cu degetul simboluri pe ecran pentru a folosi vrăjile.

 2. Crashlands

  Crashlands

  Crashlands este un joc RPG pentru Android în care trebuie să-ți croiești drumul prin Crashlands, locuri pline de pericole de pe o planetă neprietenoasă. Personajul tău poate evolua, iar capacitatea de stocare a inventarului este infinită, astfel încât ai oricând la îndemână orice armă sau artefact necesar pentru a rezolva situația.

 3. King of Avalon

  King of Avalon

  În King of Avalon ești un rege care trebuie să lupte pentru a-și crește imperiul. Crește dragonii și adună-ți armata pentru a cuceri regatele vecine. Caută să faci alianțe cu prietenii și cucerește teritoriile învecinate pentru mai multe resurse în acest joc de strategie pentru Android.

 4. Guns of Glory

  Guns of Glory

  Guns of Glory te pune în situația de a lupta pentru a câștiga Coroana Destinului și pentru a conduce regatul. Aliază-te cu cei trei muschetari, construiește castele și fortărețe, dezvoltă armata și inventează noi mașinării pentru a câștiga războaiele.

 5. Grim Soul: Dark Fantasy Survival

  Grim Soul: Dark Fantasy Survival

  Grim Soul: Dark Fantasy Survival este un joc în care ți se va pune la încercare îndemânarea și dorința de a supraviețui. În acest joc MMORPG pentru Android trebuie să explorezi ținuturile afectate de o forță malefică. Infiltrează-te în castele bântuite din teritoriul inamic pentru a obține resurse, construiește-ți singur armele și luptă cu cavaleri zombie și alți monștri.

Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android
Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android

Jocurile platformă sunt pline de dinamism. Trebuie să alergi cu eroul tău printre obstacole și inamici pentru a-ți atinge obiectivul. Îmbunătățirea performanțelor telefoanelor are drept consecință jocuri pentru Android mai bine realizate, mai dinamice, cu o grafică mai bună. …

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite
Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei. Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasa…

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…