Cele mai bune jocuri MMORPG pentru Android pe care să le încerci

Jocurile MMORPG au cunoscut un avânt considerabil pe telefoanele cu Android. Apreciate și pe PC, acestea permit jucătorilor să înfrunte live oponenți reali din întreaga lume.

MMORPG (massive multiplayer online role playing game) este un gen de jocuri pentru Android sau alte sisteme de operare, în care preiei rolul unui erou și trebuie să rezolvi sarcinile pentru a continua povestea până la capăt. Diferența față de RPG este că pe aceeași hartă poți găsi foarte mulți alți jucători reali, cu care să te lupți sau cu care să faci alianțe. Dacă te pasionează acest gen, iată cinci jocuri bune MMORPG pentru Android pe care să le încerci chiar acum.

  1. Mage And Minions

    Mage And Minions

    Mage and Minions este un joc pentru Android cu magie în care trebuie să lupți cu scheleți, zombi, automatoni, demoni sau dragoni. Controlează-ți eroul într-un mod cât mai natural cu putință. Desenează cu degetul simboluri pe ecran pentru a folosi vrăjile.

  2. Crashlands

    Crashlands

    Crashlands este un joc RPG pentru Android în care trebuie să-ți croiești drumul prin Crashlands, locuri pline de pericole de pe o planetă neprietenoasă. Personajul tău poate evolua, iar capacitatea de stocare a inventarului este infinită, astfel încât ai oricând la îndemână orice armă sau artefact necesar pentru a rezolva situația.

  3. King of Avalon

    King of Avalon

    În King of Avalon ești un rege care trebuie să lupte pentru a-și crește imperiul. Crește dragonii și adună-ți armata pentru a cuceri regatele vecine. Caută să faci alianțe cu prietenii și cucerește teritoriile învecinate pentru mai multe resurse în acest joc de strategie pentru Android.

  4. Guns of Glory

    Guns of Glory

    Guns of Glory te pune în situația de a lupta pentru a câștiga Coroana Destinului și pentru a conduce regatul. Aliază-te cu cei trei muschetari, construiește castele și fortărețe, dezvoltă armata și inventează noi mașinării pentru a câștiga războaiele.

  5. Grim Soul: Dark Fantasy Survival

    Grim Soul: Dark Fantasy Survival

    Grim Soul: Dark Fantasy Survival este un joc în care ți se va pune la încercare îndemânarea și dorința de a supraviețui. În acest joc MMORPG pentru Android trebuie să explorezi ținuturile afectate de o forță malefică. Infiltrează-te în castele bântuite din teritoriul inamic pentru a obține resurse, construiește-ți singur armele și luptă cu cavaleri zombie și alți monștri.

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…

Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri MOBA pentru Android pe care să le încerci

MOBA, sau Massive Online Battle Arena, este un gen care a cunoscut o popularitate uriașă pe PC și care acum își face loc și pe platformele mobile, în special pe Android. Aceste jocuri combină elemente de strategie, acțiune și cooperare în echipe, oferind o experiență de joc c…