Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea.

Au apărut, bineînțeles, și aplicații foto pentru Android care te ajută să creezi astfel de imagini. Iată cinci aplicații live photo pentru Android.

 1. Motion Stills

  Motion Stills

  Motion Stills este o aplicație Google prin care se pot filma clipuri video scurte care vor fi transformate în GIF-uri sau imagini live. Are un editor video puternic prin care imaginile live sunt transformate în clipuri infinite, sau pot fi unite cu alte clipuri pentru creații complexe.

 2. Boomerang Video Converter - Infinity Video Looper

  Boomerang Video Converter – Infinity Video Looper

  Boomerang Video Converter – Infinity Video Looper te ajută să creezi imagini live cu efect de bumerang, care se mișcă înainte și înapoi. Clipurile pot avea între 1 și 15 secunde lungime, pot fi editate cu filtre pentru Instagram și pot fi exportate ca GIF.

 3. Gif Me! Camera

  Gif Me! Camera

  Gif Me! Camera este aplicația de cameră cu care poți filma clipuri de 14 secunde pe care le poți transforma în GIF-uri. Poți adăuga filtre de culoare, poți crea clipuri stop motion, time lapse și wiggle, pe care le poți distribui apoi direct prietenilor prin rețelele social media.

 4. Phogy, 3D Camera

  Phogy, 3D Camera

  Phogy, 3D Camera este o aplicație de cameră foto care îți permite să creezi imagini live sau poze 3D. Efectele sunt valabile atât pentru camera principală a telefonului, cât și pentru cea de selfie. Astfel, vei putea să postezi cele mai tari imagini care vor fi apreciate de toată lumea.

 5. Camera MX - Cameră foto

  Camera MX – Cameră foto

  Camera MX – Cameră foto este o aplicație care combină o cameră ce folosește la maximum capacitățile hardware ale telefonului precum și o aplicație pentru editare foto. Astfel, poți crea, edita și trimite pozele cu o singură aplicație.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android
Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea. Au apăru…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă
Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android. De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale…