Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android

Jocurile platformă sunt pline de dinamism. Trebuie să alergi cu eroul tău printre obstacole și inamici pentru a-ți atinge obiectivul.

Îmbunătățirea performanțelor telefoanelor are drept consecință jocuri pentru Android mai bine realizate, mai dinamice, cu o grafică mai bună. Dacă te pasionează free run, iată cinci jocuri platformă gratuite pentru telefonul cu Android.

 1. LIMBO

  LIMBO

  În LIMBO  ești în rolul unui copil care și-a pierdut sora. Ca să o găsești, intri în Limbo, un tărâm mohorât. Acolo eviți obstacole, rezolvi puzzle-uri și cauți indicii pentru a-ți găsi sora. Pe lângă îndemânare, acest joc îți va pune la încercare memoria și concentrarea.

 2. Jumanji: Epic Run

  Jumanji: Epic Run

  Bun venit în junglă! Acum FUGI! Jumanji: Epic Run este un joc realizat după celebrul film Jumanji: Welcome to The Jungle. Aleargă, evită obstacolele și animalele periculoase pentru a găsi artefactul prețios. Colectează power-ups și monede pe care le poți transforma în abilități.

 3. Hotel Transylvania Adventures - Run, Jump, Build!

  Hotel Transylvania Adventures – Run, Jump, Build!

  Hotel Transylvania Adventures – Run, Jump, Build! este jocul platformă pentru Android în care trebuie să aduci înapoi puii de lup pe care i-ai pierdut din greșeală. Ești în rolul lui Mavis și te afli la Hotel Transylvania.  Jocul are 4 zone și 80 de niveluri, așa că nu te vei plictisi.

 4. Sonic the Hedgehog™

  Sonic the Hedgehog™

  Sonic the Hedgehog este jocul clasic de la Sega transpus pe Android. Fugi cu ariciul Sonic și colectează cât mai multe inele. Evită obstacolele și roboții pentru a salva, în final, animalele răpite. Îl poți încerca drept o alternativă excelentă la jocurile cu curse de mașini.

 5. Incredible Jack

  Incredible Jack

  Incredible Jack este un joc platformă pentru Android în care trebuie să călătorești prin copaci, morminte antice, peșteri cu gheață sau chiar în vulcani. Fă acrobații și evită obstacolele adunând cât mai multe monede, sari peste capetele monștrilor și găsește comoara. Este un joc care te ajută să învingi plictiseala.

Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android
Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android

Jocurile platformă sunt pline de dinamism. Trebuie să alergi cu eroul tău printre obstacole și inamici pentru a-ți atinge obiectivul. Îmbunătățirea performanțelor telefoanelor are drept consecință jocuri pentru Android mai bine realizate, mai dinamice, cu o grafică mai bună. …

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite
Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei. Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasa…

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…