Cele mai bune jocuri platformă gratuite pentru Android

Jocurile platformă sunt pline de dinamism. Trebuie să alergi cu eroul tău printre obstacole și inamici pentru a-ți atinge obiectivul.

Îmbunătățirea performanțelor telefoanelor are drept consecință jocuri pentru Android mai bine realizate, mai dinamice, cu o grafică mai bună. Dacă te pasionează free run, iată cinci jocuri platformă gratuite pentru telefonul cu Android.

  1. LIMBO

    LIMBO

    În LIMBO  ești în rolul unui copil care și-a pierdut sora. Ca să o găsești, intri în Limbo, un tărâm mohorât. Acolo eviți obstacole, rezolvi puzzle-uri și cauți indicii pentru a-ți găsi sora. Pe lângă îndemânare, acest joc îți va pune la încercare memoria și concentrarea.

  2. Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run

    Bun venit în junglă! Acum FUGI! Jumanji: Epic Run este un joc realizat după celebrul film Jumanji: Welcome to The Jungle. Aleargă, evită obstacolele și animalele periculoase pentru a găsi artefactul prețios. Colectează power-ups și monede pe care le poți transforma în abilități.

  3. Hotel Transylvania Adventures - Run, Jump, Build!

    Hotel Transylvania Adventures – Run, Jump, Build!

    Hotel Transylvania Adventures – Run, Jump, Build! este jocul platformă pentru Android în care trebuie să aduci înapoi puii de lup pe care i-ai pierdut din greșeală. Ești în rolul lui Mavis și te afli la Hotel Transylvania.  Jocul are 4 zone și 80 de niveluri, așa că nu te vei plictisi.

  4. Sonic the Hedgehog™

    Sonic the Hedgehog™

    Sonic the Hedgehog este jocul clasic de la Sega transpus pe Android. Fugi cu ariciul Sonic și colectează cât mai multe inele. Evită obstacolele și roboții pentru a salva, în final, animalele răpite. Îl poți încerca drept o alternativă excelentă la jocurile cu curse de mașini.

  5. Incredible Jack

    Incredible Jack

    Incredible Jack este un joc platformă pentru Android în care trebuie să călătorești prin copaci, morminte antice, peșteri cu gheață sau chiar în vulcani. Fă acrobații și evită obstacolele adunând cât mai multe monede, sari peste capetele monștrilor și găsește comoara. Este un joc care te ajută să învingi plictiseala.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…