Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android.

De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale pentru întreaga firmă, creând birouri. Însă, dacă acest ecosistem nu te încântă, poți încerca oricând alte aplicații asemănătoare. Iată cinci aplicații care pot înlocui Slack.

 1. Microsoft Teams

  Microsoft Teams

  Microsoft Teams este o aplicație destinată productivității. Aduce împreună toți membrii unei echipe care pot partaja fișiere și unelte sau aplicații, dar unde pot și comunica atât privat, cât și în grup.

 2. Workplace by Facebook

  Workplace by Facebook

  Workplace by Facebook este un instrument pentru cei care lucrează de acasă sau sunt remote și nu pot participa la întâlniri. Încorporează grupuri de lucru, apeluri video, sharing. Nu conține reclame și este separat de contul personal de Facebook.

 3. Bitrix24

  Bitrix24

  Bitrix24 este spațiul de lucru unificat al companiei. Se axează pe schimbul intern de informații și pe comunicare. Include un sistem de management al proiectelor, calendare personalizate accesabile de către toți membrii echipei, dar și o aplicație pentru videoconferință.

 4. Yammer

  Yammer

  Yammer este o rețea socială concepută pentru angajații unei firme. Te poți conecta la oamenii cu care ai nevoie să lucrezi și să comunici, fluidifici colaborarea prin apeluri chiar dacă ești remote și partajezi fișiere cu ceilalți fără limită de dimensiune.

 5. Cisco WebEx Meetings

  Cisco WebEx Meetings

  Cisco WebEx Meetings este aplicația prin care poți comunica oriunde, oricând, cu colegii de muncă. Planifică ședințe, sesiuni de brainstorming, oferă prezentări online și fă screensharing în timpul apelului.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android
Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea. Au apăru…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă
Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android. De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale…