Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android

YouTube este una dintre aplicațiile care au devenit sinonime cu conținutul video. Este o resursă zilnică de fun, muzică sau de chestii serioase, precum tutoriale sau podcast-uri.

Însă există momente în care YouTube nu funcționează pe telefonul cu Android. Iată câteva metode prin care poți rezolva acest lucru și te poți bucura din nou de clipuri.

Dă restart telefonului

E atât de simplu și atât de comun, însă un restart ajută la curățarea memoriei RAM și oprește aplicațiile ascunse care rulează în background.

În general, această metodă rezolvă majoritatea problemelor. Dacă nu s-a rezolvat, mai există câteva.

Verifică-ți conexiunea la internet

Deși ai putea crede că ai semnal, e discutabil. Verifică, întâi, dacă ești conectat la rețea. Nu oriunde ai un semnal Wi-Fi excelent, și atunci trebuie să te apropii de router.

De asemenea, verifică dacă îți merg alte site-uri sau aplicații. În cazul în care nu reușești, este o problemă a conexiunii.

Asigură-te că ai ultimul update al aplicației

Update-urile pentru aplicații nu sunt doar pentru aspecte vizuale. Multe dintre ele sunt pentru a proteja atât telefonul tău, cât și aplicația în sine, în fața atacurilor cibernetice. Dacă nu ai update-urile aduse la zi, este posibil ca aplicația să nu te lase să te conectezi.

Intră în Play Store, la My Apps & Games și updatează YouTube. De obicei, funcționalitatea este restaurată 100% după această actualizare.

Curăță cache-ul și memoria aplicației

Câteodată, memoria care este alocată de sistemul de operare Android pentru YouTube devine foarte încărcată. De aceea, curățarea datelor din această porțiune de memorie este importantă pentru ca aplicația să funcționeze corect. Pentru a rezolva acest lucru:

  • Intră în setările telefonului.
  • Mergi la Apps.
  • Mergi la YouTube.
  • Apasă Storage.
  • Apasă Clear Data și apoi Clear Cache.

Dacă ți se pare că YouTube îți încarcă telefonul, merge greu sau pur și simplu te enervează, poți oricând încerca o aplicație Android alternativă la YouTube.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share!

  1. YouTube

    YouTube

    YouTube este o aplicație video pentru Android deținută de Google. E sursa ta zilnică și gratuită de clipuri, muzică, podcast-uri sau orice altă formă de entertainment video.  Găsește orice te interesează, oricând. Iar dacă ai ceva de arătat lumii, încarcă-ți propriile clipuri.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android
Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android

YouTube este una dintre aplicațiile care au devenit sinonime cu conținutul video. Este o resursă zilnică de fun, muzică sau de chestii serioase, precum tutoriale sau podcast-uri. Însă există momente în care YouTube nu funcționează pe telefonul cu Android. Iată câteva metode p…