Cele mai bune aplicații de selfie pentru Android pe care să le folosești acum

Chiar dacă fiecare telefon vine cu o aplicație de făcut poze, asta nu înseamnă că trebuie să o folosești. De obicei aplicațiile de bază au funcții limitate. Iar dacă îți place să faci fotografii, cu siguranță ai nevoie de aplicații terțe pentru a captura perfect momentul.

La fel cum  folosești alte aplicații decât cele de bază ale telefonului pentru a edita clipurile video înainte de a le încărca pe platformele de social media, și selfie-urile tale au nevoie de același ajutor.

Prin urmare, iată care sunt cele mai bune aplicații de Android pentru a face selfie-uri. Iar înainte de a instala o aplicație pentru a face selfieurile perfecte, aruncă un ochi pe aplicațiile de editare foto, care te ajută să îți înfrumusețezi pozele.

 1. Open Camera

  Open Camera

  Open Camera este o opțiune complexă și gratuiră pentru toți fotografii. Controlează culoarea, expunerea la lumină, modul de fotografiere, de focalizare, filtre și comenzi rapide activate pentru fotografiere. Astfel, ai toate intrumentele de care ai nevoie pentru un selfie perfect dar și pentru o poză exelentă.

 2. Footej Camera

  Footej Camera

  Footej Camera este o aplicație excelentă pentru cei care doresc să posteze selfie-uri și conținut creat pentru social media. Controalele de ISO și focus sunt foarte utile. Iar funcțiile de creare GIF și de înregistrare lentă sunt excelente pentru creatori.

 3. Frontback

  Frontback

  Frontback îţi permite să efectuezi un selfie-uri în timp ce utilizezi camera frontală şi pe cea din spate. Funția inedită permite să creezi colaje interesante, în special atunci când ești în vacanță. Poți partaja apoi pozele direct pe social media din aplicație.

 4. Facetune - Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune – Selfie Photo Editor for Perfect Selfies

  Facetune este probabil cel mai popular editor de imagini. Aplicația îți permite să faci selfie-uri, pe care apoi să le îmbunătățești cu diferite funcții de editare complexe. Astfel, fiecare poză a ta iese perfectă, chiar dacă nu este făcută ăn cele mai bune condiții.

 5. Candy Camera for Selfie

  Candy Camera for Selfie

  Candy Camera îți permite să aplici filtre în timp real selfie-urilor tale. Funcții precum modificarea contrastului, rezoluției și a saturației sunt excelente pentru fiecare utilizator. De asemenea, poți să editezi pozele pentru a subția sau adăuga machiaj feței.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android
Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea. Au apăru…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă
Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android. De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale…