Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde.

Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât starea actuală, cât și prognoza, direct în homescreen, fără a fi nevoie să intri în app. Iată, așadar, cinci aplicații meteo și widgeturi pentru vreme.

 1. AccuWeather Platinum

  AccuWeather Platinum

  AccuWeather Platinum este o aplicație utilitară pentru Android. Aceasta te va informa despre starea vremii și îți va oferi prognoze locale exacte, chiar și pe perioade mai îndelungate. De asemenea, îți va trimite alerte atunci când sunt înregistrate fenomene meteo extreme.

 2. 1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather:Widget Forecast Radar

  1Weather:Widget Forecast Radar înglobează toate prognozele într-o aplicație simplă și elegantă. Pune la dispoziție temperatura locală, prognoza de precipitații, viteza vântului, fazele lunii sau când răsare și apune soarele.

 3. Yahoo Meteo

  Yahoo Meteo

  Yahoo Meteo este o aplicație pentru starea vremii pe Android. Dă swipe pentru a afla prognoze meteo sau personalizează ecranul de pornire al telefonului adăugând un widget. Hărțile de tip radar, satelit, termice și de vând sunt interactive și te localizează, astfel oferind inclusiv alerte pentru zona în care te afli.

 4. Transparent clock & weather

  Transparent clock & weather

  Transparent clock & weather te ține la curent cu starea vremii direct pe ecranul telefonului. Ai la dispoziție patru dimensiuni ale widgetului, în diverse teme de culori și fonturi. Localizarea poate fi realizată automat sau manual, iar imaginea de fundal va reflecta starea vremii.

 5. Amber vreme

  Amber vreme

  Amber vreme este widgetul meteo care va sta pe ecranul tău fără să te incomodeze. Interfața este transparentă, simplă și prietenoasă, oferind prognoză zilnică și orară. Îl poți seta să îți afișeze starea vremii în zona de notificări.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…