Cum convertești fișierele imagine pe telefonul cu Android

Pe PC e ușor să schimbi formatul imaginilor. Chiar și în banalul Paint poți transforma un PNG în JPG. Însă pe Android este puțin mai complicat.

Ai nevoie de o aplicație utilitară care să recunoască atât formatul inițial, cât și pe cel dorit. Majoritatea acestor aplicații pot lucra cu serii de imagini, pe care să le convertească automat, însă dacă vrei să faci și editare foto în Android, îți vor trebui alte aplicații. Iată o listă de convertoare foto pentru Android, cu care schimbi formatul imaginilor.

 1. JPEG / PNG Image File Converter

  JPEG / PNG Image File Converter

  JPEG / PNG Image File Converter este o aplicație simplă, destinată convertirii fișierelor imagine. Suportă extensiile JPEG, PNG, GIF, BMP. Este folositoare pentru micșorarea spațiului ocupat de imagini pe telefon.

 2. Image Converter - Convert to Webp, Jpg, Png, PDF

  Image Converter – Convert to Webp, Jpg, Png, PDF

  Image Converter – Convert to Webp, Jpg, Png, PDF este o aplicație utilitară pentru Android. Te ajută să transformi fișierele imagine într-unele cunoscute și accesibile. Lucrează și cu formate mai puțin obișnuite, precum WEBP sau CR2.

 3. Image Converter

  Image Converter

  Image Converter este o aplicație complexă pentru transformarea imaginilor. Suportă formate mai puțin cunoscute. De asemenea, include opțiuni pentru redimensionare, procesare multiplă și salvare în format multiplu, tăiere și rotire a imaginilor. Cu aceasta îți poți face micile modificări necesare pozelor pentru a le posta pe social media.

 4. Image Converter - PNG/JPG/JPEG

  Image Converter – PNG/JPG/JPEG

  Image Converter – PNG/JPG/JPEG este un convertor pentru imagini și fotografii. Poți lucra cu această aplicație direct din galeria de imagini. Formatul și interfața sunt intuitive și simple, astfel că nu vei pierde multă vreme cu aceste transformări.

 5. imagini și fotografii Converter: jpg pdf png eps

  imagini și fotografii Converter: jpg pdf png eps

  Imagini și fotografii Converter: jpg pdf png eps este o aplicație destinată transformării imaginilor. Spre deosebire de alte convertoare, acesta poate transforma inclusiv fișiere photoshop (.PSD) în imagini. Din aplicație poți partaja imaginile direct în aplicațiile în care dorești.

 6. Free Image Converter

  Free Image Converter

  Free Image Converter este un instrument de lucru Android care transformă pozele sau alte imagini în format obișnuit. Totul se întâmplă online, astfel că aplicația este doar o interfață între tine și server. De aceea, poate procesa foarte bine și imagini cu extensii mai puțin obișnuite, în total fiind disponibile mai mult de 260 de extensii.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…