Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză.

Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei să păstrezi tema, iată cinci jocuri gratuite pentru Android alternative la Minecraft.

 1. Crafting and Building

  Crafting and Building

  Crafting and Building este un joc Android inspirat de Minecraft. Ai la dispoziție un open world în care să aduni resurse și să omori monștri alături de prieteni. Este FPS, așa că nu vei duce lipsă de acțiune.

 2. Block Craft 3D: Free Simulator

  Block Craft 3D: Free Simulator

  Block Craft 3D: Free Simulator este un joc simulator pentru Android. Creează-ți proiecte de la o casă mică până la Turnul Eiffel sau Death Star. Decorează așa cum îți place. Pe lângă acestea, poți adopta și animale precum câini, pisici sau chiar un elefant.

 3. RealmCraft - Survive & Craft

  RealmCraft – Survive & Craft

  RealmCraft – Survive & Craft este un joc de construit 3D. Se joacă multiplayer, este gratuit și are elemente de RPG. Adună resursele, construiește elementele de apărare, luptă cu inamicii și distruge monștrii care umblă nestingheriți.

 4. WorldCraft

  WorldCraft

  În WorldCraft ai la dispoziție o lume infinită. Aparținând genului sandbox, acest joc îți oferă nenumărate posibilități de a construi ce vrei tu în 3D. Pe lângă clasicele moduri în care poți aduna resurse și lupta pentru supraviețuire, acum poți îmblânzi animale și explora. Jocul are și opțiuni de control parental pentru a proteja copiii.

 5. Struckd - 3D Game Creator

  Struckd – 3D Game Creator

  Struckd – 3D Game Creator este o aplicație în care îți poți realiza propriul joc Android într-un mod ușor și intuitiv. Alege genul jocului, regulile și personajele, construiește mediul în care se desfășoară acțiunea și apoi combină elementele de acțiune cu cele de strategie. Sau, dacă vrei să te familiarizezi cu universul, poți încerca jocurile create de alți utilizatori.

Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite
Cele mai bune jocuri arcade pentru Android gratuite

Ore întregi de distracție? Da! Posibilitatea de a alunga oricând plictiseala? Da! Jocurile arcade pe telefonul mobil te ajută oricând să îți petreci timpul așa cum vrei. Numele de arcade se aplică jocurilor care, acum zeci de ani, erau accesate prin mașini electronice amplasa…

Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android
Cele mai bune alternative ale jocului Minecraft pentru Android

Minecraft este un joc foarte popular între tineri. Mai mult de 126 de milioane de utilizatori au ales să exploreze și să construiască în universul acestui joc de origine suedeză. Însă dacă te-ai săturat de acesta și dorești să explorezi și alte jocuri pentru Android, dar vrei…

Cele mai bune jocuri match-three pentru Android
Cele mai bune jocuri match-three pentru Android

Cu un joc pe Android te poți bucura de relaxare și deconectare. Sau poți face timpul să treacă mai ușor atunci când aștepți ceva și te plictisești. În jocurile match-three trebuie să conectezi trei simboluri identice pentru a le elimina de pe tablă. Acest tip de jocuri pentru…