Cele mai bune aplicații chat rooms pentru Android pentru a-ți găsi prieteni noi

Deși nu mai au popularitatea pe care o aveau cândva, camerele de chat sunt, în continuare, apreciate de cei care vor să își facă prieteni noi. Aici vei găsi întotdeauna oameni cu care ai subiecte comune de discutat.

Aplicațiile de chat îți permit conversații doar cu cei cunoscuți, cărora le ai numărul de telefon, sau cu care te afli în grupuri de discuție. Însă dacă vrei să stai de vorbă cu persoane pe care nu le cunoști, iată cinci aplicații de chat room pentru Android.

 1. Ablo

  Ablo

  Ablo este o aplicație messenger pentru Android. Prin ea poți face apeluri video, poți trimite mesaje text, și poți găsi noi prieteni. Va constitui o experiență culturală deosebită, având în vedere că poți cunoaște oameni din întreaga lume cu care să îți împărtășești experiențele.

 2. Discord

  Discord

  Discord este o aplicație Android pentru comunicare, dezvoltată special pentru gaming. Trimite și primește mesaje text sau apeluri de voce pe orice platformă. Canalele sunt o formă foarte bună de a cunoaște oameni noi, din aceeași arie de interese precum a ta.

 3. Amino: Communities and Chats

  Amino: Communities and Chats

  Amino: Communities and Chats este o aplicație de suport a unei rețele de comunități. Poți descoperi oameni noi, anunțuri pentru evenimente care te-ar putea interesa și grupuri de oameni care au aceleași pasiuni. Îți poți construi profilul așa cum vei tu și poți câștiga urmăritori din întreaga lume.

 4. MeetMe: Chat & Meet New People

  MeetMe: Chat & Meet New People

  MeetMe: Chat & Meet New People este o rețea social media cu care poți cunoaște oameni din apropierea ta cu care ai interese comune. Rețeaua are mai mult de 100 de milioane de utilizatori. Suportă apeluri video, mesaje sau streaming.

 5. Whisper

  Whisper

  Whisper este o aplicație Android destinată comunicării anonime. Comunică în grupuri sau individual cu oameni care au aceleași interese, însă sub protecția anonimatului. Vei avea parte de discuții mai sincere și pline de substanță

Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube
Cum limitezi timpul de utilizare pe WhatsApp, TikTok sau YouTube

Dependența de telefonul cu Android începe să devină o problemă de sănătate psihică din ce în ce mai prevalentă și este aproape de a fi inclusă în manualele de psihiatrie. Timpul petrecut pe smartphone începe să ocupe din ce în ce mai mult ziua și mintea multora dintre noi. Pe…

Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android
Cum setezi aplicația implicită de mesagerie pe Android

Chiar dacă pare demodat sau implică o serie de costuri suplimentare, SMS-ul a rămas una dintre funcțiile de bază ale telefonului cu Android. Întotdeauna poți trimite un mesaj scurt atunci când nu ai acoperire de date. În schimb, nu este neapărat să păstrezi aplicația Android …