Cele mai bune jocuri puzzle pentru Android pe care să le încerci împreună cu prietenii

Jocurile puzzle au fost întotdeauna o metodă bună de a petrece timpul fie singur, fie împreună cu prietenii sau familia. Însă avantajele pe care le aduce cu sine un touchscreen și capacitatea de control a acestuia le-au transformat în ceva mult mai bun.

Jocurile puzzle pentru Android au devenit foarte serioase, beneficiază de grafică foarte bună și chiar au integrată o componentă de acțiune. Iată o listă de jocuri tip puzzle pentru Android pe care să le încerci împreună cu prietenii.

  1. Puzzle Game

    Puzzle Game

    Puzzle Game este un joc în stilul Tetris. Pentru a trece la nivelul următor, trebuie să potrivești piesele în așa fel încât pe un rând să nu rămână niciun spațiu liber. În momentul în care completezi un rând, acesta va fi șters, lăsându-ți spațiu de manevră. Dacă ajungi cu piesele la limita de sus a ecranului, ai pierdut.

  2. Magic Jigsaw Puzzles

    Magic Jigsaw Puzzles

    Magic Jigsaw Puzzles este o aplicație în care poți rezolva puzzle-uri clasice. Cu mai mult de 5000 de planșe, este un joc potrivit pentru a învinge plictiseala din timpul carantinei. Te ține ocupat și te ajută să îți antrenezi memoria.

  3. Roll the Ball: unroll me

    Roll the Ball: unroll me

    În Roll the Ball: unroll me trebuie să ghidezi o bilă spre ieșire, printr-un labirint. Acest lucru se face prin ținerea telefonului în plan orizontal și apoi înclinându-l. Bila va merge spre partea înclinată a ecranului, navigând cotloanele până va ajunge la ieșire.

  4. Build a Bridge!

    Build a Bridge!

    În Build a Bridge! trebuie să construiești un pod. Pare simplu, însă gândirea strategică și creativă îți vor fi puse la încercare, exact ca în cazul unui joc cu cuvinte încrucișate. Alege cele mai bune materiale de construcție și unește blocurile pentru a crea o cale de rulare rezistentă.

  5. NeuroNation - brain training

    NeuroNation – brain training

    NeuroNation – brain training este o aplicație complexă, creată în colaborare cu specialiști psihologi. Aceasta conține puzzle-uri și alte jocuri care îți îmbunătățesc memoria și concentrarea. Pentru 15 minute în fiecare zi îți vei antrena creierul și îți vei dezvolta abilitățile mentale.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android
Cele mai populare jocuri Marvel disponibile pentru Android

Universul Marvel a devenit o parte integrantă a culturii contemporane, fascinând milioane de fani prin poveștile sale captivante cu supereroi și răufăcători. În era digitală, această popularitate s-a extins și în lumea jocurilor pentru dispozitive mobile, unde jocurile Marvel…