Cele mai bune jocuri gratuite cu cuvinte încrucișate pentru Android

Rebusul sau integramele sunt un mod plăcut de a petrece timpul liber. Apreciate de multă lume, de toate vârstele, acestea și-au găsit locul și între jocurile pentru telefonul cu Android.

Cuvintele încrucișate stimulează memoria și te ajută să treci mai ușor de o perioadă plictisitoare. De aceea, am ales pentru tine cinci jocuri de cuvinte încrucișate pentru Android.

  1. Word Crossword Puzzle

    Word Crossword Puzzle

    Word Crossword Puzzle este un joc pentru telefonul cu Android în care trebuie să unești litere pentru a forma cuvinte. Orice cuvânt în plus găsit, față de cele cerute în rebus, îți va aduce puncte bonus.

  2. Word Jump

    Word Jump

    Word jump este un joc de cuvinte încrucișate tip anagramă. Alege literele corecte care formează un cuvânt și plasează-l în rebus pentru a debloca următorul nivel. Dificultatea crește gradual.

  3. Word Tour - cross & stack word search

    Word Tour – cross & stack word search

    Word Tour – Cross Stack Search este un joc educativ pentru Android. Te ajută să te relaxezi și, în același timp, să înveți cuvinte noi. Vine însoțit de muzică de relaxare. Poți alege nivelul de dificultate.

  4. SCRABBLE

    SCRABBLE

    SCRABBLE este un joc clasic de societate, transpus în Android. Trage piese care conțin litere și plasează-le pe planșa de joc, pentru a le transforma în cuvinte. Acestea din urmă îți vor aduce puncte în funcție de lungimea și de dificultatea lor. Scrabble este considerat un joc pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării.

  5. Integrame

    Integrame

    Jocul Integrame este destinat utilizatorilor Android de toate vârstele. Ai la dispoziție 350 de integrame și conținut nou adăugat în fiecare săptămână. Acestea sunt organizate pe trei nivele de dificultate. Dă zoom asupra scuarului care te interesează. Cuvintele completate greșit vor fi marcate cu roșu.

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …

Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android
Cele mai bune simulatoare de trenuri pentru Android

Pasiunea pentru trenuri și lumea fascinantă a căilor ferate se poate transforma acum într-o experiență digitală captivantă chiar pe dispozitivul tău Android. Dacă ești un fan al jocurilor de simulare sau pur și simplu iubești trenurile, există o varietate de jocuri de simular…

Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă
Cele mai bune jocuri dress-up Android pentru pasionații de modă

Dacă ești pasionat de ținute fabuloase, coafuri elegante și accesorii strălucitoare, atunci vei fi cu siguranță încântat de aceste jocurile de modă. De la organizarea nunților de vis, la crearea propriului avatar fashion, până la strălucirea pe covorul roșu al Hollywood-ului,…