Cele mai bune alternative gratuite la Netflix pentru telefonul cu Android

Netflix este una dintre cele mai apreciate servicii de video streaming. Numărul său de utilizatori este în continuă creștere, la fel și cota de piață și valoarea companiei.

Însă acest serviciu are câteva neajunsuri. În primul rând, conținutul disponibil este limitat pentru anumite țări (lucru ușor de rezolvat dacă schimbi locația sau regiunea folosind un VPN). În al doilea rând, nu oferă acces la multe filme și seriale dorite de către audiență. Altă mare problemă a Netflix este prețul, care pentru anumite persoane poate părea prohibitiv. De aceea, am întocmit o listă cu aplicații gratuite pentru filme pe care să le instalezi pe telefonul cu Android.

 1. Tubi TV - Free TV & Movies

  Tubi TV – Free TV & Movies

  Tubi TV – Free TV & Movies este o aplicație Android ce îți oferă acces la multe filme, seriale sau emisiuni TV. Baza de date cuprinde peste 40.000 de titluri. Se poate accesa de pe telefonul cu Android, pe PC sau pe smart TV.

 2. VUDU Movies and TV

  VUDU Movies and TV

  Cu VUDU Movies and TV poți viziona filme și seriale în mod gratuit. Calitatea imaginii este excelentă, în cazul show-urilor noi chiar 4K UHD. Unele filme sau seriale pot fi văzute doar cu reclame, care de obicei sunt scurte.

 3. Roku

  Roku

  Roku este o aplicație Android pentru media și video, cu acces la peste 2000 de canale TV. Pe lângă TV acces, în aplicație mai găsești și un ghid TV, precum și un modul de telecomandă, în cazul în care deții și un smart device Roku.

 4. IMDb Movies & TV

  IMDb Movies & TV

  IMDB Movies & TV este aplicația TV pentru Android în care găsești toate informațiile necesare despre filmele, serialele sau show-urile TV preferate. Mai oferă un sistem de rating al filmelor, recenzii, trailere, dar și acces la filme și seriale gratuite.

 5. YouTube

  YouTube

  YouTube poate fi utilizat și pentru vizionarea de filme sau emisiuni TV. Vei avea noroc să găsești filme sau episoade TV întregi, mai ales dacă sunt vechi sau au fost încărcate de către cei care dețin drepturile de publicare ale conținutului video. Există, de asemenea, canale care oferă, exclusiv pe YouTube, propriile creații cinematografice sau documentare. Le poți adăuga subtitrări generate automat de către aplicație.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…