Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp

Vrei să joci o farsă prietenilor tăi și să îți schimbi vocea în mesajele audio trimise pe WhatsApp? Sau pur și simplu vrei să te distrezi atunci și să înregistrezi memo-uri audio într-o voce haioasă? Ei bine, acum poți face acest lucru cu ajutorul unor aplicații.

WhatsApp este cea mai răspândită aplicație de mesagerie din lume. Dezvoltatorii încearcă în fiecare zi să introducă noi funcții, cum ar fi personalizarea fundalului pentru fiecare chat. Însă, din păcate, Facebook, firma mamă WhatsApp, nu a introdus deocamdată un modulator de voce. Ceea ce înseamnă că trebuie să instalezi o aplicație nouă dacă vrei să îți schimbi vocea atunci când înregistrezi mesaje audio.

Chiar dacă în ultimul timp WhatsApp a fost ținta unor atacuri din partea mediei, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la aplicație. Dar ca să fii informat, poți să vezi care sunt avantajele și dezavantajele de a folosi WhatsApp.

Iar după ce decizi, iată ce aplicații modulatoare de voce trebuie să instalezi pentru a-ți schimba vocea atunci când înregistrezi mesaje pe WhatsApp. Iar dacă vrei să te distrezi mai mult, instalează și câteva stickere haioase pentru WhatsApp.

 1. Voice Changer

  Voice Changer

  Schimbă-ți vocea în mesajele audio pentru WhatsApp cu acest modulator de voce. Poți să îți schimbi sexul sau să devii un personaj de filme sau chiar animal. Meniul este intuitiv și ușor de folosit. O aplicație excelentă să te distrezi cu prietenii.

 2. Voice changer with effects

  Voice changer with effects

  Cu acest instrument audio distractiv, îţi poţi înregistra şi schimba vocea în mesajele înregistrate. Poți deveni robot, extraterestru, animal sau personaj de desene animate. Aplicația îți permite să partajezi înregistrarea dar și să o setezi ca ton de apel.

 3. Voice Notes Store for Whatsapp

  Voice Notes Store for Whatsapp

  Această aplicație te ajută să stochezi mesajele audio haioase, pentru a fi mai ușor de găsit. Ai înregistrat o glumă sau un sunet interesant? Voice Notes Store for WhatsApp te va ajuta să le găsești. Aplicația oferă și o librărie gratuită de sunete haioase.

 4. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie din lume. Aceasta permite trimiterea mesajelor text, audio dar și inițializarea apelurilor video. Poți crea grupuri și comunica mai ușor cu cei pe care îi cunoști prin intermediul acestia.

Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android
Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android

Faptul că telefonul cu Android are foarte multe posibilități de personalizare este considerat un avantaj major. Însă, pe lângă acest lucru, există situații în care acest lucru poate constitui un dezavantaj sau chiar un risc. Pe Android există posibilitatea ca anumite aplicați…

Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok
Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok

Pe TikTok, rețeta succesului este concizia. În mod ideal, trebuie să îți transmiți ideile într-un interval de 15-60 secunde, pentru ca cel ce îți urmărește conținutul să nu se plictisească. Ce faci, însă, când ai „timpi morți”? Ei bine, ca și în alte zone de conținut media-vi…

Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp
Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp

Vrei să joci o farsă prietenilor tăi și să îți schimbi vocea în mesajele audio trimise pe WhatsApp? Sau pur și simplu vrei să te distrezi atunci și să înregistrezi memo-uri audio într-o voce haioasă? Ei bine, acum poți face acest lucru cu ajutorul unor aplicații. WhatsApp est…