Cele mai bune aplicații pentru a crea wallpapere pe telefonul cu Android

Android rămâne unul dintre cele mai customizabile sisteme de operare mobile. Oferă tot felul de opțiuni ce pot fi schimbate, la care se adaugă și cele din aplicații.

Pe lângă temele pentru Android sau sunete, o altă metodă bună de a-ți personaliza telefonul este să îi schimbi wallpaperul. Imaginea de fundal aflată în homescreen se poate schimba astfel:

  • Apasă lung pe ecran.
  • Selectează butonul wallpaper din meniul care apare în partea de jos.
  • Alege imaginea din galerie.
  • Apasă Apply.

Dacă vrei, însă, un wallpaper cu adevărat personalizat, poți să îl creezi din propriile imagini, direct pe telefonul cu Android, folosind o aplicație dedicată. (Alternativ, poți personaliza fiecare fereastră de chat din WhatsApp cu propriul wallpaper). Iată cele mai bune aplicații Android pentru a crea wallpapere unice.

 

  1. Patternator: Cutest Wallpapers

    Patternator: Cutest Wallpapers

    Patternator: Cutest Wallpapers este o aplicație simplă, care îți permite să creezi wallpapere și imagini de fundal din propriile fotografii. Acestea vor fi miniaturizate și repetitive, cu o dinamică interesantă.

  2. Quote It - Quote Maker & Wallpaper Generator

    Quote It – Quote Maker & Wallpaper Generator

    Quote It – Quote Maker & Wallpaper Generator îți permite să creezi fundaluri pentru homescreen cu citate. Fie că e vorba de o frază celebră, un aforism sau o replică de film, le poți găsi în baza de date a aplicației. Pune-le pe fundal și crește-ți doza de inspirație zilnică.

  3. KLWP Live Wallpaper Maker

    KLWP Live Wallpaper Maker

    KLWP Live Wallpaper Maker este o aplicație care îți permite să creezi wallpapere live pe telefonul cu Android. Este avansată, vine la pachet cu multe preseturi, fonturi, efecte și transformări 3D. Poți adăuga și sunete sau poți introduce date live de la brățara de fitness sau smartwatch.

  4. Ditalix Live Wallpaper Suite

    Ditalix Live Wallpaper Suite

    Ditalix Live Wallpaper Suite este ajutorul tău excelent atunci când vine vorba de wallpapere live. Ai acces la nenumărate forme și patternuri, combinând fundalurile pentru o experiență uimitoare. De asemenea, preseturile de mișcare te vor ajuta să creezi efecte unice.

  5. WallMate - wallpaper animator

    WallMate – wallpaper animator

    WallMate – wallpaper Animator este o aplicație excelentă pentru animarea imaginii de fundal. Îți poți crea propriul design, în layere, trăgând formele una peste cealaltă și adăugând umbre. Poți, de asemenea, să controlezi timpii de mișcare într-un timeline ușor de folosit.

  6. Kwote: Quote Maker

    Kwote: Quote Maker

    Kwote: Quote Maker este o aplicație simplă, ce îți permite să creezi wallpapere cu citate aplicate peste un fundal solid sau peste o imagine din telefon. Imaginile le poți crea și pentru a le distribui pe social media.

  7. Simple Wallpaper Maker

    Simple Wallpaper Maker

    Simple Wallpaper Maker te ajută să creezi imagini de fundal pentru telefon. Folosește culori solide sau gradienți, dar și forme sau umbre. Imaginile create pot fi folosite și ca fundal pentru conversațiile din WhatsApp.

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas
Cum schimbi limba aplicației Instagram – un ghid pas cu pas

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din lume, iar uneori poate fi necesar să schimbi limba aplicației pentru a te simți mai confortabil în utilizarea ei. Fie că ești într-o țară nouă sau doar preferi să folosești aplicația într-o altă limbă, schimbarea …